Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel valószínűleg elvalunk?
Figyelt kérdés
Két ovis gyerekünk van, kihűlt a kapcsolatunk. Nincs egyikünknek sem más. Én meg lehet, hogy nem válnék el, de a férjem mindenképp akar. Nehéz időkön mentünk keresztül az elmúlt másfél évben sajnos. 30 évesen vajon jobb újra próbálni a házasságot vagy elválni jobb?2023. jan. 16. 20:32
2/22 anonim válasza:
Ennyi információ kevés ahhoz, hify bárki megmondja mit tegyél. Az viszont biztos, hogy aki meg sem próbálja menteni a menthetőt, annak a következő kapcsolata is pont így fog tönkremenni. Természetesen nem úgy értem, hogy bármi áron akármi is történt, de azért érdemes átgondolni, hogy hétköznapi sérelmek vagy súlyos gondok vannak.
3/22 anonim válasza:
Ha ő válni akar, akkor jobb válni.
4/22 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni ha ő válni akar. Nem kell a beleegyezésed.
5/22 anonim válasza:
30 évesen azért még sok idő van életből, amit felesleges lenne szenvedésben leélni.
6/22 A kérdező kommentje:
2021ben meghalt édesapám, 2022ben az ő édesanyja. Kikeszultunk teljesen. Kevés volt a beszélgetés, annál kevesebb a szex, bújas. Én észre sem vettem, mert hónapokig sírtam. Aztán már úgy éreztem nem szeretem, vagyis nem szerelemmel hanem szeretetből szeretem csak.
2023. jan. 16. 21:02
7/22 A kérdező kommentje:
O rá kérdezett én elmondtam neki, most már azt mondja, ő sem érzi azt mint eddig, mindig ideges miattam váljunk el.
2023. jan. 16. 21:03
8/22 anonim válasza:
Ha kihult a kapcsolat és válni akar te hogyan akarod megakadályozni? Nem lehet, érted?
10/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom megakadályozni, csak a gyerekeket féltem leginkább.
2023. jan. 16. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!