Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben,mit tennétek?
Én egy olyan sráccal randiztam, aki folyton nyalogatta a kutyája száját. Felfordul a gyomrom tőle, ugyanúgy attól, amit leírtál.
Bár nem nagyon értelek, nyilván tudtad, mi a helyzet, és hogy q kedvedért a kutyát nem fogja kizárni a lakásból. Hosszútávon ez vitaforrás lesz.
Megszoksz vagy megszöksz, más megoldás nincs.
Uhh, hát én állatbarát nő vagyok, a benti tartást pártolom, de ez konkrétan undorító. Nekem is van benti kutyám, közepes testű, van kert is, ahova kijár. Két benti cica is van mellé. De mondjuk alap, hogy csak lábtörlés után jön be, hogy naponta 2x porszívózunk, hogy ne álljon a szőr sehol stb. Nagytestű kutyám azért nincs, pedig imádom őket, mert tapasztalatból tudom, hogy nagyságrendekkel büdibbek sajnos még akkor is, ha rendszeresen fürdetik őket (az a klasszik kutyaszag sokkal erősebb náluk), jellemzően nyálasabbak is, mint a kisebbek. Egy benáthegyi meg, bármilyen cuki, marha nagy, rengeteg szőre van, ami vedléskor csomókban hullik, nagyon átható kutyaszaga van, és megállás nélkül folyik, vagy inkább ömlik a nyál a a szájából. Sajnos egy ilyen kutyát én se bírnék bent elviselni, kibszni a kutyát az udvarra meg nem akarnám, ezért nem tartok ekkorát 🤷
Mondjuk a kérdező sztorijában számomra az is érdekes, hogy a palija eddig is ilyen igénytelen volt, hogy a sáros ágyneműbe feküdt le aludni, és nem zavarta, hogy bokáig jár a sárban meg a szőrben, vagy csak most, hogy lett nő a háznál, automatikusan úgy gondolja, hogy a nő dolga takarítani, és innentől ő nem csinálja? Mondjuk mindegy, mindkét esetben azonnal lapát, csak érdekességképpen merült fel bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!