Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben,mit tennétek?

Figyelt kérdés
1 hónapja költöztünk össze a párommal.Lenyegeben szeretem a kutyákat,de az mellett vagyok,hogy kint van a helye,de azt se ítélem el,aki benttartja, sőt egy picit talán tartanék is bent. A páromnak van egy nagy bernáthegyi kutyája,amit bent tart,folyamatosan hullik a szőre,folyik a nyála,feltakarítok beengedi egyből és tiszta sár minden újból.Tegnap újra húztam az ágyat,felmostam utána elmentem vásárolni,mire haza értem az ágy tiszta sár,nyál volt. A padló tiszta szőr,sár.Egyszerűen nem bírok annyit takarítani,hogy rend legyen.Nagyon kezd fogyni a türelmem,de nem akarok a párommal vitazni,viszont ő ma osszeveszett velem,mert 20 percet kergettem az udvaron a kutyát és mikor már teljesen késésben voltam inkább nem zártam be a helyére,hanem elindultam dolgozni.(teljesen jó a kerítés nem tud kiszökni és a helyére is betudott volna menni,ahol fűthető háza van)De a kapuban ült az esőben és a probléma az volt,hogy mertem kinthagyni az esőben.
2023. jan. 16. 16:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Én egy olyan sráccal randiztam, aki folyton nyalogatta a kutyája száját. Felfordul a gyomrom tőle, ugyanúgy attól, amit leírtál.

Bár nem nagyon értelek, nyilván tudtad, mi a helyzet, és hogy q kedvedért a kutyát nem fogja kizárni a lakásból. Hosszútávon ez vitaforrás lesz.

Megszoksz vagy megszöksz, más megoldás nincs.

2023. jan. 16. 18:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ideje szétköltöznötök.
2023. jan. 16. 18:22
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem se húzd sokáig a szétköltözést. Aki kutyás és ebben "van benne", annak teljesen jó lesz úgy, hogy kutyaszőr, kutyanyál mindenhol, esőben sároslábnyomok, stb. Ő ezt szokta meg. Te meg a rendet és a tisztaságot. A kettő nem nagyon fog egymással találkozni. Legfeljebb tényleg talált egy takarítónőt.
2023. jan. 16. 18:44
 24/27 anonim ***** válasza:
60%

Uhh, hát én állatbarát nő vagyok, a benti tartást pártolom, de ez konkrétan undorító. Nekem is van benti kutyám, közepes testű, van kert is, ahova kijár. Két benti cica is van mellé. De mondjuk alap, hogy csak lábtörlés után jön be, hogy naponta 2x porszívózunk, hogy ne álljon a szőr sehol stb. Nagytestű kutyám azért nincs, pedig imádom őket, mert tapasztalatból tudom, hogy nagyságrendekkel büdibbek sajnos még akkor is, ha rendszeresen fürdetik őket (az a klasszik kutyaszag sokkal erősebb náluk), jellemzően nyálasabbak is, mint a kisebbek. Egy benáthegyi meg, bármilyen cuki, marha nagy, rengeteg szőre van, ami vedléskor csomókban hullik, nagyon átható kutyaszaga van, és megállás nélkül folyik, vagy inkább ömlik a nyál a a szájából. Sajnos egy ilyen kutyát én se bírnék bent elviselni, kibszni a kutyát az udvarra meg nem akarnám, ezért nem tartok ekkorát 🤷

Mondjuk a kérdező sztorijában számomra az is érdekes, hogy a palija eddig is ilyen igénytelen volt, hogy a sáros ágyneműbe feküdt le aludni, és nem zavarta, hogy bokáig jár a sárban meg a szőrben, vagy csak most, hogy lett nő a háznál, automatikusan úgy gondolja, hogy a nő dolga takarítani, és innentől ő nem csinálja? Mondjuk mindegy, mindkét esetben azonnal lapát, csak érdekességképpen merült fel bennem.

2023. jan. 16. 19:25
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk is hasonló probléma áll fenn. Nekünk miniatűr bullterrierünk van, és addig egy szavam nem volt a kutyára, amíg el nem kezdett a lakásban mindent jelölgetni, összehugyozgatni. Ez undorító, gusztustalan. Napi szinten többször takarítom a kutya pisit, mert ő minden alkalommal a 350 ezer ftos új hűtőt hugyozza szanaszét. És kertünk van, az ajtón egy kis kutya ajtó, tehát ő akkor jön ki és be amikor akar. A kislányunk elkezdett mászni. Az biztos nem fogom tűrni, hogy a gyerek a kutya hugyban tapicskoljon minden nap. Nem vagyok tisztaságmániás meg bacifóbiás, de én is kezet mosok pisilés után, mert igényes vagyok. Úgyhogy akármennyire is fog fájni a férjemnek, a kutya ki lesz bszarintva az udvarra, ahogy jön a tavasz. Ez van. Egész életemben volt kutyám, de nem lakásban. Ha meg van egy udvar, akkor menjen ki szépen. Ígyis rengeteg mocskot hord be, nagyon sokat kell utána takarítani. Szóval savazhatjátok a kérdezőt, én valahol megértem, hogy őt ez zavarja.
2023. jan. 16. 23:56
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
25 Gondolom az fel sem merult bennetek, hogy egeszsegugyi problemai vannak a kutyanak, mert altalaban egy szobatiszta allat nem kezd el csak ugy minden ok nelkul bepisilni :D Jelolgetni meg az ivaros allatok szoktak, ami szinten problema, ha ugy van hagyva.
2023. jan. 17. 08:50
 27/27 anonim ***** válasza:
20%
Nincsen egészségügyi problémája. Ivartalanított kan kutya, aki megjelöli a területét minden egyes takarítás után. Ez a dominancia jele. Semmi több.
2023. jan. 17. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!