Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti már voltatok ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti már voltatok ilyen helyzetben? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel hétvégén tudnánk találkozni, de pár hete, már hétvégén sem, mert inkább a barátnőivel van.

Például tegnap hívott, de nem tudtam menni, mert ma melózni kellett reggel mennem. Ma tudtunk volna találkozni, de ma a barátnőivel van inkább. :/

És már ez legalább az 5-ik hétvége ami így alakul, és ez rosszul esik, mert már hét elején arra gondolok, hogy majd hétvégén találkozunk..stb.... és aztán semmi sem lesz belőle. :(

Előző héten már veszekedtünk is ez miatt, mert szóba hoztam a témát..de semmi sem változott azóta.

Ti mit tennétek?

2012. szept. 22. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
meg kéne beszélni mi is a helyzet... azért így nem mehet,viszont a barátnőivel is kell szórakoznia
2012. szept. 22. 19:57
 2/3 Tyler913 ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban fontos az őszinteség.Mondd meg neki,hogy Te több figyelmet és együttlétet igényelnél. Ha ezt ő nem hajlandó megadni,meg minden más fontosabb,mint Te,akkor nincs értelme folytatni.Ne adj rögtön ultimátumot,de ha egy őszinte beszélgetés után továbbra is hanyagol,akkor Te is tedd ugyanezt vele.
2012. szept. 22. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Erősen elgondolkoznék a leányzó érzelmein.....voltam a te történeted szerint ilyen helyzetben,a párom dolgozott.Hát engem ott nem érdekelt,hogy ki hova hív engem 7végén,én csak a párommal akartam lenni....nekem már 2 nap is sok távol tőle,nem hogy egy hét
2012. szept. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!