Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Nos a lényeg annyi,hogy van egy srác egy játékban 'ismerkedtünk' meg.. Eleinte nagyon minimálisat beszéltünk.aztán bejelölt mi máson?hát a facebookon.
És akkor sem beszéltünk olyan hű,de sokat.De aztán ez változott már ott tartunk,hogy írjuk egymásnak,hogy így szeretlek meg úgy.Az első telefonhívás is meg volt.
És tudom,hogy érzek valamit iránta..és ő is irántam.
de én azt mondom,hogy így láthatatlanban nem lehetnek színtiszta érzéseink egymással kapcsolatban.Valami már kibontakozott,de ehhez az kell,hogy személyesen is találkozzunk sor is fog erre kerülni hamarosan.
ha van esetleg hasonló sztoritok vagy véleményetek (legyen az negatív) vagy tanács akkor megköszönném :)
L/16
2012. aug. 18. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!