Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben,mit tennétek?

Figyelt kérdés
1 hónapja költöztünk össze a párommal.Lenyegeben szeretem a kutyákat,de az mellett vagyok,hogy kint van a helye,de azt se ítélem el,aki benttartja, sőt egy picit talán tartanék is bent. A páromnak van egy nagy bernáthegyi kutyája,amit bent tart,folyamatosan hullik a szőre,folyik a nyála,feltakarítok beengedi egyből és tiszta sár minden újból.Tegnap újra húztam az ágyat,felmostam utána elmentem vásárolni,mire haza értem az ágy tiszta sár,nyál volt. A padló tiszta szőr,sár.Egyszerűen nem bírok annyit takarítani,hogy rend legyen.Nagyon kezd fogyni a türelmem,de nem akarok a párommal vitazni,viszont ő ma osszeveszett velem,mert 20 percet kergettem az udvaron a kutyát és mikor már teljesen késésben voltam inkább nem zártam be a helyére,hanem elindultam dolgozni.(teljesen jó a kerítés nem tud kiszökni és a helyére is betudott volna menni,ahol fűthető háza van)De a kapuban ült az esőben és a probléma az volt,hogy mertem kinthagyni az esőben.
2023. jan. 16. 16:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen emberek nem csodálom, hogy egyedül vannak. Kompromisszumkészség nélkül megöregedhetsz a kutyáddal kettesben.

2023. jan. 16. 17:12
 12/27 anonim ***** válasza:
61%

#3-as vagyok és nem értem a lepontozast.

Csak tényeket közöltem.

"Egyszerűen nem bírok annyit takarítani,hogy rend legyen.Nagyon kezd fogyni a türelmem,de nem akarok a párommal vitazni,viszont ő ma osszeveszett velem,mert 20 percet kergettem az udvaron a kutyát és mikor már teljesen késésben voltam inkább nem zártam be a helyére,hanem elindultam dolgozni."

Vitatkoznak a kutyán amit a párja többre tart, mert több ideje van vele és ez ígyis lesz.

És a kérdező tényleg egy hülye, mert takarítja a kutyaszőrt, nyálat pedig nem az övé. Logikusan a párjának kellene ezt tenni vagy közösen.

Ja, a kérdezőre nem hallgat a kutya és kinn hagyta inkább. XD

Amit meg lehetett volna előzni úgy, hogy hamarabb viszi ki, vagy ha benn végzi a dolgát akkor a párja tisztítja fel, de ha nincs kinn megszokva az a szerencsétlen állat, akkor nem hagyjuk kinn, mert el is szokhet, sőt bárkit megharaphat és a partnerének igaza van, hogy balhézott vele emiatt.

2023. jan. 16. 17:16
 13/27 anonim ***** válasza:
68%

12

En nem fogok, mert van parom is es macskam is, nem kutyam :D O is szereti a macskat es szivesen alszik vele. Kutyat egyikunk sem szeretne a lakasban tartani, tehat ebben is egyetertes van.

De egyebkent nem lenne problemam az egyedul megoregedessel sem, megnyugodhatsz.

2023. jan. 16. 17:17
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy anonim oldal, itt bárki bekamuzhatja, hogy van párja, hiteles nem lesz a kijelentés.

2023. jan. 16. 17:20
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem tud senkit megharapni,elszökni,mert a hátsó kertben van,de ha előre szökne se lenne probléma mivel beton kerítés van. Ezen kívül nem kint felejtettem,hanem 15 percet játszott,futkosott és utána szerettem volna bezárni a helyére és itt jött a 20 perc kergetőzés,aztán késve beérni a munkahelyemre.
2023. jan. 16. 17:25
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

De kérdező magyarázd már el nekem, hogy miért nem vitted hamarabb, vagy miért nem hallgat rád az a kutya.

Egyébként ne légy oly biztos benne, hogy nem tudott volna kiszökni, de ha biztos vagy ebben hagyd kint többször, majd meglatod, hogy elszokik. :D

Mondjuk azt jó lenne felfogni, hogy nagy állatbarat a barátod és ha valami baja lesz a kutyanak te repülni fogsz.

2023. jan. 16. 17:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Kivittem időben,csak nem számoltam,hogy ilyen szófogadatlan.Összesen 35 percet voltunk kint ha nem adtam volna fel még most is kergetném. 100% hogy nem tud kiszökni,mindig elől van,itt az esővel volt a probléma,de igyis betudott volna menni a házaba csak kint ült az esőben.
2023. jan. 16. 17:47
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
15 Ok, ha neked igy jobb🤷🏼‍♀️
2023. jan. 16. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Igénytelen, elvakult állattartók. Pfejj.
2023. jan. 16. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

#18:

Erre mondják azt, hogy pech és azt, hogy: A kutya az Úr a háznál.

Azt ugye tudod, hogy ha a kutya lebetegszik emiatt, akkor újabb leb@szásnak nézel elébe?^^

Vagy azzal képben vagy, hogyha qssolsz továbbra is, tűröd a szitut, akkor kutyatakarito maradsz és bűnbak?

Kompromisszumot illene kötni:

Ő törődik a kutyával, vagy együtt.

A kutya nem alszik veletek, nem mászik az ágyba.

És akceptálni, hogy te a kutya után következel, vagy szakítani.

Te döntésed, de azzal számolj, hogy lesznek még nézeteltérések miatta bőven.

2023. jan. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!