Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni h a párunk el van kényeztetve ?
Tényleg igyekszek neki is segíteni a dolgaiban és az otthoni dolgokban is.
Ha indulunk vhova vagy ilyesmi míg ő készül addig én kipakolok a kocsiba vagy télen beinditom, lepucolom a szélvédot stb ( pedig nem vezethetek).
Vagy ha boltból jövünk én behozom a szatyrokat stb, kimegyek érte ha egyedül volt boltba stb..
10böl 8x ha vlmit megcsinálok és mondjuk 2x nem azt rögtön szóvá tudja tenni..
Tegnap pl én behoztam a peksegbe vett cuccokat, neki a kocsit kellett zárni a táskáját meg 2 ciposdobozt behozni.
Ma úgy leszólt h tegnap úgy berohantam mikor hazajottunk és ő hozott be mindent még a sapkáját se voltam képes kínozni a kocsiból csak a sajátom..
Ül a nappaliba tvzik de látni a bejárati ajtót. Ha én vásárolok és tele a kezem úgy kell mindig kopácsolni h gyere ugyan segíts, nyisd már ki h ne kelljen lepakolni.
Fordított esetben mire az ajtóhoz ér már nyitom neki..kopognia se kell
És neki nincs olyan dolog amit mindig ő csinál? Ki főz nálatok, ki mosogat el, vásárol be, tervezi a heti étkezést, porszívózik, felmos, fürdőszobát-vécét takarít, ágyneműt cserél, ruhát mos, port töröl, ki viszi ki a szemetet, fizeti be a számlákat? Ezt mind egyenlően osztjátok el?
Mert ha ezeket mindketten ugyanúgy csináljátok, és emellett nem segít neked a bepakolásban, akkor igen neked van igazad.
Ha minden mást ő csinál (vagy a dolgok nagy részét) és még emiatt vagy kiakadva, hogy ennek a felét nem csinálja meg, akkor viszont te vagy elkényeztetve.
Jaj nekem is volt ilyen pasim kb. 2 hónapig. A seggét is kinyalhattam volna, akkor is csak azt nézte, hogy mibe köthet bele. Persze azt nem nézte soha, hogy ő mivel tehetne többet értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!