Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen barátság?
Figyelt kérdés
Van egy négy hónapos kapcsolatom. A pasinak van egy régebbi, csak barátnője. Nem rég kiderült, hogy a nő többet szeretne tőle. Barátom ezt nem akarja, de normális az, ha továbbra is beszélnek, találkoznak, mint barátok?2023. jan. 13. 13:57
11/23 anonim válasza:
Bármit teszel, a találkozás megtörténik, ha akarják. Ha kell, lehazudják a csillagokat az égről, de ez emberfüggő.
12/23 anonim válasza:
Ez igaz utolsó,csak nem mindegy hogy napi szinten beszélgetsz valakivel aki állítólag a barátod,találkoztok,felajánlkozik,vagy csak élsz a világba,és esetleg megkörnyékez egy idegen.Előbbi esetben napi kísértés,vagy az utóbbi esetben lehet hogy soha az életben nem kísért meg senki,de ha mégis egyszer könnyebben mond nemet az ember.Nekem nem kellene ez a napi stressz az életembe,és bizalmatlan is lennék.Akkor lenne értelme a kapcsolatnak?Mivel eleve meg sem ismeri az ember a másikat 4 hónap alatt,még az is lehet,hogy nem csak barátság ez,csak még nem derült ki.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem agyaltam rajta, amíg nem tudtam meg, hogy a nő többet is szeretne. Elfogadtam, hogy van, mint egyszerű barátnő. De így viszont, nem igazán megy...
2023. jan. 13. 14:23
14/23 anonim válasza:
Mennyire biztos, hogy többet szeretne?
Nem csak kavarják a kakit a "barátok-barátnők"?
15/23 anonim válasza:
Jaj az ilyen baratsagok szoktak megcsalashoz vezetni.
16/23 anonim válasza:
Nincs gond azzal, hogy ki hogy gondolja, csak ezt le kellene kommunikálni. Az a gond, hogy a kérdező nem tudja, hiszen minket kérdez. Mi meg százféleképpen láthatjuk, ahogy most ki is derült.
Ahol a kommunikáció annyira nem megy, hogy idegenektől kell megerősítés, mert nem tudja kifejezni a pontos érzéseit, ott nem csak a felajánlkozó barátnő a probléma.
17/23 anonim válasza:
Kétesélyes. Vagy dugnak vagy nem. Szerintem ez a lényege.
Ezt meg vagy megtudod vagy nem.
18/23 anonim válasza:
Nem a dugás a lényeg. Ha a pasid magától nem jön rá, hogy ezt le kellene építeni az az ő szegénységi bizonyítványa.
Teljesen jogos, hogy szúrja a szemed.
20/23 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy barátom, akiről megtudom, hogy többet akar, azonnal leépítem, egyrészt azért, mert nyilván annyi így a barátságnak, másrészt tisztelem annyira a páromat, hogy nem tartom egy olyan emberrel a kapcsolatot, aki csorgatja rám a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!