Fekete és fehér ember között létezhet barátság?
Figyelt kérdés
Állítólag a feketék nagyon utálják a fehéreket és nagyon rasszisták velük szemben.2020. ápr. 12. 21:52
1/18 anonim válasza:
Ez sajnos sok esetben igaz de mindig vannak kivételek én ismerek több ilyen embert is.
2/18 anonim válasza:
Miért nem lehetne?
Nem ez határozza meg, hogy valakik barátok lesznek-e.
3/18 anonim válasza:
Létezhet, sok furcsaságot lehet látni, pl delfinnek kutya barátja van, meg ilyenek, szóval bármi előfordulhat.
Pl. fehér holló is létezik. Csak hát nem túl gyakori.
4/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a köv filmeket: Hajlíthatatlanok, A remény rabjai, Halálsoron...
5/18 anonim válasza:
Miért ne létezhetne? A barátság nem a bőrszínen múlik.
A legtöbb országban rengeteg fekete van, mindenkinek van osztálytársai, munkatársai között... és igen, barátkoznak is.
6/18 anonim válasza:
Két normális, intelligens ember között bőrszíntől, nemtől, vallástól, életkortól és kultúrától függetlenül lehet barátság.
7/18 Lazy Lover válasza:
Igen nekem az egyik legjobb barátom a suliba fekete volt
8/18 anonim válasza:
#4-es :D
Nem filmekről szól a kérdés! :)
A filmekben más sincs 50 éve, csak barátkozzunk a négerekkel, mexikóiakkal, melegekkel, fogyatékosokkal.
Persze, bármilyen bőrszínű emberek közt lehet barátság, ehhez kétség nem fér, de ettől még a valóság talaján maradva, a bőrszín nagyon is erős befolyásoló tényező!
9/18 anonim válasza:
4es ezek dokumentumfilmek ? Nem . :D . Sosem . A szineseknek mindig akadt alibi amivel köcsögládaskodnak pl behurcoltak őseike a kontinensre ,mindig elnyomták őket , brit gyatmatokon mit műveltek , ki lettek irtva az őslakosok stb . Mintha ehhez nekik volna közük mint jelenlegi áldozat azoktol akiknek rínak . De az nem palya ha vissza vandorolnanak a sivatagba meg a polgárhaborúba mert az nem buli . Millioszám mégis elkoccolnak ide élősködni elstaporodni mert itt még van víz természet es béke . Még .
10/18 anonim válasza:
Én fehérként sose barátkoznék feketével, ahogy cigánnyal sem, de az legyen az én bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!