Fekete és fehér ember között létezhet barátság?
Intelligens emberek nem így nézik, mert belülről mindenki rózsaszín. Viszont itt több évszázados dolgok vannak a háttérben. Mert az amerikai négerek ősei nem önszántukból kerültek Amerikába, hanem mert a fehérek elhurcolták őket rabszolgának. Vagy amikor fehér emberek megjelentek a földjeiken, kisajátították, a helyieket meg szolgáknak tartották.
Igaz, hogy ezeknek több évszázada, de még mindig ott van a társadalomban ezek hatása. A 60-as években nem mehettek feketék fehérekkel 1 helyre, kiközösítették őket és ha azt nézzük ez nem is volt olyan rég. Akkor mégis mit várunk? Még a mai napig érnek atrocitások embereket a bőrszínük miatt. Sokszor a tanulatlan hülye bunkók és az évszázados előítéletek miatt.
Lol, igen a feketék a rasszisták, velük van a probléma, rabszolgasorsba is ők vertek minket :D
Nekem viszonylag sok fekete barátom van, a párom is fekete.
Elképesztő mennyi buta, öntelt, és korlátolt ember van itt.
Ilyet én Magyarországon kívül sehol sem láttam. Senkit sehol nem érdekel önmagában a bőrszín. Ha valaki kibírhatatlanul viselkedik, akkor akár hupilila is lehet, akkor sem barátkozom vele, ha meg normális, akkor szintén lehet pöttyös és csíkos is a bőre, az sem gátol meg.
Egyébként nekem vannak fekete, félvér, ázsiai és még arab származású barátaim is, több országból és kultúrából. Évente kétszer szoktunk összejövetelt rendezni Londonban, és semmi gond nincs soha egyikkel sem. Múltkor is vagy 10 országból voltunk a találkozón.
Utolsó:nem Amerikáról beszélsz véletlenül?
Kb 10 éve voltam utoljára Európában,a kérdést azért tettem fel mert a városban ahol élek,vannak helyek ahová fehérként nem tanácsos bemenni...
13#
Attól még lehetnek rasszisták, te elfogult :D
Chris Rock szerint azért rasszistábbak, mert amit a fehérek nem szeretnek a feketékben, azokat a feketék még jobban nem szeretik a feketékben.
Mivel a sok rendes fekete imázsát elrontja a tahóbb részük viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!