Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy lány és egy fiú között...

Egy lány és egy fiú között létezhet barátság?

Figyelt kérdés

2020. júl. 4. 10:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
64 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Igen,főleg barátság extrákkal.
2020. júl. 4. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Én nő vagyok, van egy nagyon jó barátom aki férfi. 15 éve vagyunk barátok és soha semmi nem volt köztünk. Egyszer sem tett utalást, hogy tetszenék neki vagy többet akarna. Nagyon jól el tudunk beszélgetni, közös hullámhosszon vagyunk, sok mindenről ugyanúgy gondolkozunk. Egyébként az évek során több párkapcsolata is volt, mindegyik nő teljesen más kaliberű volt mint én, tehát teljesen biztos, hogy nem érez irántam semmi komolyat még titokban sem. Ha nekem volt párom, teljes mértékben elfogadta őt, barátkozott, jó fej volt, a féltékenység legapróbb szikrája sem mutatkozott rajta.

Tehát az én tapasztalatom az, hogy igen, létezik férfi és nő közt kizárólag barátság.

2020. júl. 4. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Tapasztalat szerint csak akkor, ha a fiú meleg. Nekem számtalan fiú haverom volt, de valamiért előbb-utóbb mindegyik úgy gondolta, hogy be kell próbálkoznia. Roppant kellemetlen helyzetek adódtak, és megszakadtak a barátságok, amiket nagyon sajnálok, de a férfiak egyszerűen impulzus alapján működnek. A középkorú nők már tudják, hogy a férfiak csak akkor mutatnak fokozottabb érdeklődést egy lány/nő után, ha meg akarják szerezni. Egy idő után letisztulnak ezek a dolgok, és azok a férfiak maradnak meg, akik a személyiséget látják a nőben. De mélyebb barátságban nem hiszek férfi és nő között, teljesen ellentétes tapasztalataim vannak.
2020. júl. 4. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
2 Na végre hogy egy ilyet lehet itt olvasni:D
2020. júl. 4. 10:40
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem tartósan nem, az egyik fél előbb-utóbb mindenképpen többet akar majd, még ha nem is árulja el.
2020. júl. 4. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, létezik. Nekem fiúként vannak, ahogy párom is. Nem kell mellé másik, de barátoknak örülök és úgy is kezelem őket. Nincs gond.
2020. júl. 4. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Ameddig független a nő/férfi, addig lehet barátság közöttük. A nő/férfi családos lesz onnantól csak ismeretség van közöttük. Attól is függ kinek mit jelent a barátság, mely dolgok tartoznak bele, (nem valószínű, hogy a férjezett, 2 gyermekes család anyuka elugrik 2 napra a fiúbarátjával kettesben horgászni, sátrazni, bulizni...)
2020. júl. 4. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Millió+1 kérdés a témában...

Két egymáshoz nem vonzódó ember között lehet.

2020. júl. 4. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A személyüktől függ és attól, hogy hogyan kezelik a barátságot. Van, aki képes nagyon jó barátságot ápolni a másik nemmel és van, akinél az egész egy sek barátság, sem kapcsolat maszlaggá alakul át.
2020. júl. 4. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Kétféle ember van: akik szerint létezhet és akik szerint nem. Akik szerint nem létezhet, azok értelemszerűen nem tapasztaltak még ilyet, különben azt vallanák, hogy létezik. Viszont az, hogy te személyesen nem tapasztaltál meg valamit, nem zárja ki az adott dolog létezését. Akik szerint létezhet, azoknak egy része csak hisz benne, de még nem tapasztalta, a maradék viszont azért mondja ezt, mert már megtapasztalták. Ez alapján ha logikusan nézzük, akkor létezik, mert léteznek olyan emberek, akik már megtapasztalták.
2020. júl. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!