Létezhet fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok a haverom 20.Nagyon jóban vagyunk,de ma észrevettük,hogy kivánjuk egymást.Semmi szerelem,csak testi vágy.Ez normális ?2011. aug. 22. 23:15
1/13 anonim válasza:
nem.( a fiú lány barátságra értem) am normális.
2/13 anonim válasza:
csak egy ideig aztán szerintem átalakul szerelemmé vagy fellángolássá és tönkre megy a barátság!
3/13 anonim válasza:
Nem létezik fiú-lány barátság szerintem. Amit írtál a haveroddal kapcs. az normális.
4/13 anonim válasza:
Szerintem igen is létezik. Lány vagyok de van egy nagyon nagyon jó fiú barátom akit imádok de nem több barátnál. Nekem is van pasim és neki meg bnője, mégis a legjobb barátok vagyunk, de nem tetszünk egymásnak külsőre. Belsőre meg barátként jól megvagyunk de nem tudnánk egymással kapcsolatban élni, mert úgy nem tolerálnánk a másikat.
5/13 A kérdező kommentje:
és ha szeretkeznénk utána már más lenne minden közöttünk ?
2011. aug. 22. 23:29
7/13 anonim válasza:
szerintem nem létezik. a barátság az, hogy MINDENT el tudok mondani a barátomnak. ha a nőkről akarok beszélni, akkor azt, ha bármi másról, akkor azt. ezt egy nővel nem lehet. vagy ha igen, akkor az már több lesz barátságnál, túl intim hozzá.
8/13 anonim válasza:
Létezhet,van egy nagyon jó lány barátom akivel meg lehet beszélni a dolgokat és jó fej,nem nagyon közeledünk/közeledtünk egymáshoz,még mindig megvan a jó kapcsolatunk,de már amúgy is barátja szal ha közelednék összetörné az arcom.15/f
9/13 anonim válasza:
létezhet de csak akkor ha a lány nagyon csúnya
10/13 anonim válasza:
Nem létezhet, csak egyetlen esetben. Ha az egyik ßuzi, a másik leszbikus. Máskülönben előbb utóbb az egyik, vagy mindkettő vonzódni kezd a másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!