Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elnéznétek a párotoknak, hogy más nőt fuvaroz haza a munkahelyéről?
Nem rég ismerik egymást, a parotok bejár a nő munkahelyére és egyszerre végeznek ezért haza viszi.
Nem esik útba, de tegyük fel a párotok nagyon kedves segítőkész ember.
3 nap múlva lesz 2 hónapja, hogy kiírtad a kérdést és azóta ezen kattogsz? Kiderült, hogy azóta még mindig találkozik vele, újrakezdte a nő hódítását, vagy csak te aggódsz amiatt, hogy utána járkál?
Véleményem szerint nem számít mi hogyan alakult azóta, az a fontos hogy nem bízol benne!
Bizalom nélkül nem lehet párkapcsolatot fenntartani. Egyébként megértelek bizonyos pontig, de az érthetetlen, hogy miért nem tetted ki a szűrét már lassan 2 hónappal ezelőtt.
Más nő tetszett/tetszik neki, akivel nemcsak "összehaverkodott" de még autókáztatta is, direkt kereste őt.
Te meg a párja vagy, téged kellene, hogy munka előtt keressen és vigyorral furikáztasson haza, vagy meglepi randira! Az sem érdekli, hogy te veled mi lesz, nyugodtan csajozik melletted és simán kinézem belőle, hogy meg is csalt (többször).
Mi a izé tart mellette meg téged? Az, hogy nem szeret, nem becsül meg, vagy a hímvesszője, amit más nő(k) után márt beléd?
Ki kell tenni, többet nem foglalkozni vele, mert te hiába ragaszkodsz, "szerelmes" vagy hogyha ő nem érzi ugyanazt. Jó neked gyomorgörcsel felkelni és lefeküdni napról napra? Nem lenne jobb ha stressz nélkül élnéd az életed? Igen, először rossz lesz, de idővel elmúlik az az érzés is, de ha benne maradsz ebben a "kapcsolatban" egyre jobban tönkre teszed magad lelkileg! Nem ér annyit senki, főleg nem a párod, hogy miatta szenvedj! Légy erős, tartsd szem előtt, hogy milyen "férfi" hogy mennyiszer megbántott, hazudott és szakíts vele örökre! Jobb lesz neked nélküle és idővel lehet rátalálsz hozzádvaló pasival, aki az ellenkezőjét fogja művelni mint a jelenlegi partnered.
51. Köszönöm a válaszod, de nagyon nagyon nagyon túlzás.
Te meg a párja vagy, téged kellene, hogy munka előtt keressen és vigyorral furikáztasson haza, vagy meglepi randira!
Bárhová fuvaroz, randizni is elvisz.
Az, hogy nem szeret, nem becsül meg, vagy a hímvesszője, amit más nő(k) után márt beléd?
Nem martotta sehova ez történt ami a kérdésemben van. Azóta is beszélgetős viszonyban vannak.
te hiába ragaszkodsz, "szerelmes" vagy hogyha ő nem érzi ugyanazt.
Ezt meg főleg nem tudom miért gondolod, egy részletet látsz a kapcsolatunkbol, ami a problémám.
A szitu azóta annyi, hogy tudom, hogy jóba vannak ha ott találkoznak beszélgetnek, talán flortolnek ennyi.
Nem tudok róla hogy bármi erős történt volna azóta, csak néha eszembe jut hogy az akkor egy elgyengules volt részéről.
Oké, túltoltam, igazad van, mert téged is randizni visz, lol. (szarkazmus)
Tegyük fel, hogy nem csalt meg téged. De megfog, téged ez nem zavar? Dehogynem, ezért emelted ki a kérdést, ettől tartasz, ettől rettegsz.
Nekem hazudhatsz, hogy minden rendben van sőt magadnak is hazudsz de a tudatalattid nem tudod becsapni!
Szerinted ha nem lenne rá szüksége, indoka, hogy beültesse az autóba, akkor megtenné? All right, aztán ha pofára essel, mert fogsz, gyere ide megint írj ki kérdést, hogy mit rontottál el, miért volt hűtlen, miért dobott ki más miatt. A válasz egyértelműen az, hogy azért, mert hagytad, mert reménykedtél, hiszékeny voltál és rá is fizettél.
Ez lesz a végeredménye a jóhiszeműségednek, nyugodtan várd ki, hogy megcsaljon, bár nem csak én többen írták, hogy mi a célja, sőt azt is, hogy már túl van a szexen vele jó régóta és nem hiszed el, na hát akkor szenvedj továbbra is, légy kétségek között, megérdemled ha ennyire el vagy gyengülve a mihaszna párodtól! :)
"Bizalom nélkül nem lehet párkapcsolatot fenntartani. Egyébként megértelek bizonyos pontig, de az érthetetlen, hogy miért nem tetted ki a szűrét már lassan 2 hónappal ezelőtt.
Más nő tetszett/tetszik neki, akivel nemcsak "összehaverkodott" de még autókáztatta is, direkt kereste őt." - ezt a részt miért nem másoltad be egyébként? Leírom mégegyszer, hogy elolvasd :Nem lehet kapcsolatot bizalom nélkül fenntartani a felszín felett, ha nincs, vagy megromlott, akkor csak süllyedni fog, mint a Titanic.
Ráadásul 2 hónap felé ide jutottál:
"A szitu azóta annyi, hogy tudom, hogy jóba vannak ha ott találkoznak beszélgetnek, talán flortolnek ennyi.
Nem tudok róla hogy bármi erős történt volna azóta, csak néha eszembe jut hogy az akkor egy elgyengules volt részéről."
Nem azt írtad utoljára, hogy már nem tartja vele a kapcsolatot? Bizony azt és most mi van? Nemhogy jóban vannak, de már flörtölnek is, nemcsak viszi az autóval ki tudja hová.
Nem veszed észre, hogy egyre többet és többet enged meg magának a párod miközben veled van egy más nővel? Azt is írtad, hogy a nő elutasitotta, erre mi történik most? Jóban vannak, megpuhította a drága partnered.
Neked mindaz amit levezettem a múltból mostanáig "ennyi, nem erős" komolyan? :D
Ja és úgy gondolod azért jutottál ebbe a helyzetbe, mert elgyengült a problémáitok miatt. :D
Azóta már nincsenek gondjaitok, akkor mi szükség van neki más nő után kajtatni? Összeismerkedtél már vele, volt nálatok vacsin, vagy beültettek valahová? Jó viszonyt apolsz vele te is? Úgy még esetleg nem gondolnám, hogy hülyére vesz(nek), de még úgysem tuti, csak lezsírozza, hogy nincs okod félni.
Arra egyébként gondoltál, hogy ha megint gubanc lesz, akkor megint más nő társaságát fogja keresni és hogy ez mennyire unfair? Te direktben találkoztál más férfiakkal? Gondolom nem, akkor miért tűröd el, hogy oda jár míg te aggódsz? Arról nem is beszélve, hogy az olyan ember, aki a bibik esetén más nők társaságában vigasztalódik az nem is megbízható, ezért nem is bízol benne.
És tényleg mindegy, hogy őt, vagy mást fektett meg, akkor is véget ér a kettőtök kapcsolata és ha te ilyen gyengusz vagy relax majd ő pontot tesz a végére lassan de biztosan, erre mérget vehetsz, tehát nyugodtan élvezd-szenvedj még pár sort ha neked így megfelel.
Sok erőt és kitartást, szükséged van rá úgyis. :)
Te valami szerető vagy? Leírtad nekem üzenetben ha jól sejtem, hogy legalább 10 választ írtál már a kerdesemhez, szabad tudnom mit fröcsögsz, mi bant téged a kérdésembe?
Olvasd már vissza magad hogyan beszélsz velem. 🤨
Vannak itt lelkileg nálad sokkal súlyosabb gondok is, mint nálam amikkel ha csak negyede ennyire foglalkoznál, mint velem...
Azt se érteném ha a saját kolléganője nem lenne képes magától hazamenni és a férjemnek kéne vinni, de ez hogy máshova odamegy valakit hazavinni, elfogadhatatlan. Kirúgnám. De előtte megleckéztetném. Elkezdenék elmenni egy szexi edzőért vagy fodrászfiúért a barbershopban. Esetleg az autószerelőmért vagy az autómosómért. Tökmindegy tulajdonképpen, csak elkezdenék én is udvarolni járni. "Jaj drágám, csak hazaviszem" ☺️
Ennyi 😎
És én vagyok a beteg...
4 választ írtam neked a múltban és ma ez szintén a 4. Ami sok, nem tagadom, de tényleg neked akarok jót.
Basszus te is nő vagy mint én, nekem fordított esetben óriásian jól esne, hogy litániát írnál. Mit tegyek? Ajnározzam a párod, nyugtassalak, hogy minden rózsás és unikornos, vagy mi? Nem fogok a pasid pártjára állni ha egyszer ő a hunyó. Amúgy igazságszerető vagyok, mindegy, hogy mi a neme, de itt egyértelműen te vagy a sötétben.
Mint írtam, nem én élek vele, te vagy kiakadva, betojva, hogy mi lehet, vagy lesz. És te írtad ki a kérdést, te emelted újból ki. Választ vártál, hát kaptál. Nézd meg az előző kettő egyetért velem és a többi is, aki ide kommentet írt. Akkor ki az önbecsülés nélküli 0, te vagy mi? Mellesleg nem tudom melyik része bántó, sértő mindannak amit bepötyögtem, mert azon kívül, hogy a helyzet validabb lehetőséget írtam le, mint az, hogy bizalom nélkül blabla & és hogy megcsal(t/ni fog) csak annyit írtam, hogy élj a mának, sőt jókívánságot is nyomtam mellé, én már arról nem tehetek, hogy te félreérted, vagy felkapod a vizet... De jó , akármit is reagálsz erre, vagy mégse jussak eszedbe, amikor vége lesz, hogy volt egy nőitársad, aki anonim oldalon próbált rád hatni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!