Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elnéznétek a párotoknak, hogy más nőt fuvaroz haza a munkahelyéről?
Nem rég ismerik egymást, a parotok bejár a nő munkahelyére és egyszerre végeznek ezért haza viszi.
Nem esik útba, de tegyük fel a párotok nagyon kedves segítőkész ember.
11. Oda jár, szóval ott beszélgetnek "valamennyire jóban vannak".
Szóval nem csak oda megy, hogy ohh haza vinnélek. De oké értem amit mondasz.
Egyszer volt ilyen, vagy minden nap? Mintha mindkettőt láttam volna leírva. Egyszer-egyszer nem zavarna, ott volt, a csajnak sietnie kellett a gyerekért és lekéste a buszt, a férjem meg segítőkészen felajánlotta, hogy elviszi (apumról el tudom képzelni, a tesóm barátjáról is, a férjemről nehezebben, de nem akadnék fenn rajta).
Ha rendszeres, akkor nagyon zavarna, miért nem akar időben hazaérni?
15 rád is rád férne egy terápia. A férfiak nem úgy gondolkodnak, mint a nők. 😁 Szimpla kedvességből biztosan nem vinnék senkit sehova, főleg ha útba sem esik. Egyszer sem. Azért már sokkal inkább, amit itt leírtak előttem, "a hátsó ülésen megdöngetni".
Ehhez az egészhez azt sem ártana tudni milyen a kérdező és párja közötti kapcsolat.
Egyébként érdemes lenne eztva kérdést feltenni úgy is, hogy adott a fenti szituáció csak, pár, barátnő nélkül. Kíváncsi lennék akkor mit feltételeznének itt néhányan, akkor is csak szimpla kedvességből fuvarozza a nőt? Vagy csak szimplán meg ajarja dugni? 😄
17 a szomszéd néni szeretne elugrani a piacra, elviszed? :) a másik szomszéd néni a háziorvosához igyekszik, elviszed? A közértes néni a barátnőjéhez szeretne menni pletyizni zárás után, elviszed? Mari néni az akciós farhátért igyekszik, elviszed? És még lehetne sorolni a végtelenségig kinek miben lehetne segíteni. 😄 A munkaidőm letelte után én inkább haza megyek a nejemhez, minthogy másokat fuvarozzak útba nem eső helyekre....
A környezetemben pedig nem tudom ki mit tesz az otthonán kívüli szexért, de egy biztos: megvan a saját életem, nincs szükségem más megoldandó problémáit megoldani! És igen, én biztosan nem furikáztatnám útba nem eső helyre, hacsak nem tankol a kocsimba is! Lehet ettől lebunkózni, de köszönöm, van már egy nejem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!