Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elnéznétek a párotoknak, hogy más nőt fuvaroz haza a munkahelyéről?
Nem rég ismerik egymást, a parotok bejár a nő munkahelyére és egyszerre végeznek ezért haza viszi.
Nem esik útba, de tegyük fel a párotok nagyon kedves segítőkész ember.
"Egyszer történt ilyen, de elég szándékosnak hatott az "egyszerre" végzés és a lány el is utasította eleinte az ajánlatot."
Vagyis a férfinak bejövős a csaj és próbálkozott addig míg sikerrel nem járt, ezek szerint a nőnek sem közömbös, eleget beszélgettek, valamilyen szinten megbízik benne, szimpatikus neki és tuti nem csak egy alkalommal fogja kocsikáztatni a pasika.
El fognak menni ide-oda még jobban építeni/melyiteni az ismerkedést és szépen kekszelni fognak.
99,99% hogy idős nőt nem furikáztatna a csávó sem idős bácsit még ha jóakaratú emberként is ismered.
A hazafuvarozas, beszélgetés célja a szex és ha a lányt sikerül megbolondítani akkor el is fogja érni célját.
Én (F) valamiért nagyon tudom utálni az olyan... hogy is mondjam... "szeretetk**vákat". Akik kényszeresen "kedvesek" akarnak lenni boldog-boldogtalannal, és ez a "kedvesség" azt takarja, hogy képtelenek a megfelelő határokat meghúzni. Mert "nem akarnak senkit megbántani". Csak éppen azt bántják meg folyamatosan, aki szereti őket.
Előző kiszemeltem is ilyen volt. Pont ezért nem is jöttem össze vele. Volt egy perverz barom "ismerőse" - szexuális zaklatásért ült is -, de persze ha szólt valamit, a csaj már ugrott neki. Jó... azért sokszor volt, hogy talált kifogást, hogy miért nem tud vele találkozni. De ha a pasas üzenetet küldött neki, a csaj már írt is vissza. Ha hívta telefonon, majdnem mindig felvette. Elhívta egyet wellnessezni, elment vele. Aztán meg nekem panaszkodott folyton, hogy rá van szállva a pasas, és nem érti meg, hogy nem akar tőle semmit. Persze, hogy nem érti meg, amikor mindenre egyből ugrik. Vagy ha egyből nem is, két-három kérlelésre mindig beadja a derekát. És ugyanígy viselkedett más férfiakkal is. Gyakorlatilag az nem flörtölt vele, aki nem akart. Függetlenül attól, hogy volt-e párkapcsolata. Na, én pont ezért fújtam visszavonulót. Semmi baj nicns azzal, ha valaki kedves. De amikor kb. a fizikai érintkezésen kívül bármit megtesz midnenkinek, csak mert "ő kedves akar lenni", az nekem egész egyszerűen nem fér bele.
Oké, nálatok az alapfelállás, meg a történet némileg más, de csak arra akartam kilyukadni, hogy az, hogy valaki kedves, még nem egyenlő azzal, hogy kellemetlenséget, vagy fájdalmat okozzon pont annak, akivel a legjobban kéne törődnie.
Bár ennyiből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Létezik barátság is, meg lehet kedvelni valakit akkor is, ha nem akarunk lefeküdni vele. Csak mondjuk itt a titkolózás teszi furcsává a történetet. Nekem is vannak lány/nő barátaim. De erről barátnőm is tud, és azért vannak bizonyos határok. Mondjuk hogy nem fogom erőltetni, hogy hadd vigyem már haza.
Egyszer volt ilyen eset.
Utána elvileg mondta a férfi legközelebb a nőnek, hogy kár, hogy később végez, megint haza vitte volna, de ebben már nem vagyok biztos. És biztos, hogy egyszer volt ilyen.
18-20, te kicsit betegnek tűnsz.
Régebben nekem is ajánlották fel olyanok, hogy haza visznek melóból akik nem hinném, hogy akartak volna tőlem bármit is.
Én azt mondom, hogy ezt kettőtöknek kell megbeszélni.
Nemrég például egy lány barátomnak javítottam meg a számítógépét. (Informatikus vagyok egyébként.) De fel sem merült, hogy mást is akarnék. Neki is van barátja, nekem is barátnőm, ás barátnőm előtt sem titkolom, hogy van, akinek segítek szükség esetén.
Meg aztán ebben a történetben túl sok a homályos részlet. Most tényleg mondta azt? Titkolta egyébként?
Aranyos vagy, hogy próbálod szépíteni.
Ezt nem lehet.
Idegen nőt nem viszünk haza, pont.
Tisztelem annyira a párom, hogy nem adok figyelmet "potenciális" nőnek.
Nem a barátja, nem régi osztálytársa és nem a rokona. = potenciális partner.
Hitegesd magad, de ez a férfi félre fog lépni, amint tud - eddig azért nem tette, mert a hölgyike lerázta a második fuvarnál.
"Tisztelem annyira a párom, hogy nem adok figyelmet "potenciális" nőnek."
Én meg szeretem annyira a párom, hogy más nő soha nem lesz "potenciális".
#20 Nekem amúgy a férjem foglalt időpontot a szomszéd néninek és elvitte orvoshoz Budapestre (fél óra), majd haza is hozta.
Sőt a 20 lakásos társasházban, minden gyereknek vettünk csokit és beraktuk a cipőjébe, pedig nem sokkal korábban költöztünk, a többséggel életünkben nem beszéltünk.
Hozzánk meg a szomszédok ugrottak át, hogy van házi lekvárjuk, ismerjük-e a boltokat és van házi chili, kérünk-e.
Ezek kedves emberi gesztusok. Azt gondolom, hogy szörnyű lenne úgy élni, hogy mindegyik mögött azt sejtem, hogy valaki le akar fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!