Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Elnéznétek a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elnéznétek a párotoknak, hogy más nőt fuvaroz haza a munkahelyéről?

Figyelt kérdés

Nem rég ismerik egymást, a parotok bejár a nő munkahelyére és egyszerre végeznek ezért haza viszi.

Nem esik útba, de tegyük fel a párotok nagyon kedves segítőkész ember.

2023. jan. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Mivel nem kollégák, így nem. Ha kollégák lennének, akkor AKALMANKÉNT, mondjuk sz-r időben, ha egy irányba laknak, akkor sztem oké, mert nyilván fontos az is, hogy kedves és segítőkész férfival legyek.

Ugyanakkor meg nyilván az is kérdéses, hogy engem szokott-e fuvarozni. Pl. csak ír, hogy "átjössz?" vs. értem jön autóval és elvisz. Nem mindegy. Mert ha engem nem fuvaroz, mást meg igen, akkor az meg extrán gáz.

2023. jan. 13. 19:18
 42/63 anonim ***** válasza:
89%
Nem, semmiképpen sem. Felnőtt emberek volnánk elvileg,nagyon jól tudjuk, hogy működnek ezek a dolgok... Ma még egy hello, kézfogás, mosoly, flört, holnap meg hentergés a lepedőn.
2023. jan. 13. 19:43
 43/63 A kérdező kommentje:

Szerintetek ha annyira érdekli nem járt volna a munkahelyére az elmúlt másfél honapban is?

Mert ez egyébként régebbi szitu.

2023. jan. 13. 20:07
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Milyen régi szitu, hogyan derült ki, mit mondott a párod? Hogyan ismerkedtek össze, miért furikáztatta haza? Most hogyan viselkedik? Ez mind fontos.
2023. jan. 13. 20:12
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nézeteltérések, veszekedések? Tervez veled? Miért nem jár a nőhöz már? Egyáltalán miért ment?
2023. jan. 13. 20:15
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ha annyira érdekli nem járt volna a munkahelyére az elmúlt másfél honapban is?"

Nyugodtan lehet opció, hogy már megcsalt vele és azért nem jár hozzá, vagy a nő lepattintotta, mert nagyon nyomult és nincs esélye véghezvinni a tervét.

2023. jan. 13. 20:18
 47/63 anonim ***** válasza:
81%

Egy kicsit zagyva a kérdés és a kommentjeid. Most akkor fuvaroz, vagy csak egyszer történt ilyen?

“Egyszer volt ilyen eset.

Utána elvileg mondta a férfi legközelebb a nőnek, hogy kár, hogy később végez, megint haza vitte volna, de ebben már nem vagyok biztos. És biztos, hogy egyszer volt ilyen.“

És honnan hallottad? Erre így semmit nem lehet írni kb, bármi lehet..

2023. jan. 15. 19:07
 48/63 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy edzőterem és az ottani recepciós csajról van szó?
2023. jan. 15. 19:48
 49/63 anonim ***** válasza:
100%
43, na, akkor lehet, hogy már megvolt neki és ezért nem jár azóta :))
2023. jan. 18. 23:32
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Vagy már a csaj lakására jár, nem a munkahelyére.
2023. jan. 21. 00:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!