Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felrótta nekem, hogy elege van abból, hogy a
találkozásunk csak neki jár benzin költséggel, igaza
van?
Figyelt kérdés
Garzon lakást bérelek, és nálam szoktunk találkozni a barátommal. Ő kb 30 perc autóútra lakik tőlem, jöhetne vonattal is, de neki így kényelmesebb, és gyorsabb. Felrótta nekem, hogy elege van, hogy mindig ő jön, és az neki sok benzin költség. Ugye nekem egymagában az albérlet 120-130 ezer rezsitől függően. Viszont ő még a szüleivel lakik, és ha én mennék hozzájuk, nem is tudnánk kettesben lenni, mert ott az ajtót sem szabad neki becsuknia, pedig 28 éves. Meg együtt kell lenni a szüleivel a nappaliban, meg szabályozva van az étkezés is, hogy mikor kell kimenni közösen enni. Ezért én jobbnak látom, hogyha nálam találkozunk, de nem szeretnék még a vonatra is én fizetni ( nekem nincs autóm) mert ez is elég sok már így nekem.
De hülye, pedig vonaton tök jól lehet lányokkal ismerkedni.
2023. jan. 9. 19:38
32/48 anonim válasza:
30 perc kocsival az kb 30 km (60kmh átlaggal számolva). Oda-vissza 60km. 8 literes fogyasztással az kb 5 liter benzin. 680-as átlaggal számolok, mert nem tudom hogy diesel vagy benzines, az 3400 forint. Ennél vannak jóval kevesebbet fogyasztó autók is, úgyhogy ki lehet hozni 2000-ből is.
Ennyibe fáj neki egy jó kufirc. Meg gondolom vacsit is kap.
Ha ez sok neki, akkor... ott van neki az amerikai barátnője.
Hülye phasz. Örüljön neki hogy egyáltalán szóba áll valaki a hülye fejével. Majd ha kidobod, akkor nézheti a gyöpös anyjával a barátok kötz 4. ismétlését.
2023. jan. 9. 20:02
33/48 anonim válasza:
Kerdezo, ostoba vagy. Nem kell ahhoz topmodellnek lenni, hogy elvarhasd a parodtol a furdest, wtf XD Ahhoz se, hogy ne egy ilyen soher csorokoporsoval kelljen szenvedned.
Nagyjabol par honapig birnam az ilyet, aztan el lenne kuldve a banatba, majd ad neki a mama benzinpenzt.
2023. jan. 9. 20:13
34/48 anonim válasza:
Valaki írja meg mit tud a kérdező párja hogy van barátnője!
2023. jan. 9. 20:32
35/48 anonim válasza:
#34-es ne vedd komolyan ez NEM VALÓS kérdés. Provokatív spam amit basznak törölni.
Ja, az itteni nő után nyüszítő incelek 90%-a simán különbnek tűnik ennél a szarrágónál.
2023. jan. 9. 20:35
38/48 anonim válasza:
35 Van egy rakas ilyen ferfi, megnyugodhatsz. Altalaban pont a “jofiuk” kozul kerulnek ki.
2023. jan. 9. 20:50
39/48 anonim válasza:
Ez tényleg bunkóság a pasitól. Amikor a férjemmel összejártunk, még nem volt komoly, mindig ő jött hozzám. Bizony fizetős Budapesti kerületben laktam. Mindig maga fizette a parkolást, sose akarta velem kifizettetni a benzint, sőt volt, hogy annyira el is aludtunk reggel, hogy többször kapott Mikulás csomagot is. Soha egyszer se kért egy ft-ot sem. Annyira nem volt ez régen, csak 5 éve. Én szerintem aki ezen szívózik és ennyire veri a fogához a garast, azzal később se lesz jobb.
2023. jan. 9. 23:23
40/48 anonim válasza:
Miben vátloztass???? Dobd ki a p*csába, es keress egy ndm csoro férfit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!