Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felrótta nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felrótta nekem, hogy elege van abból, hogy a találkozásunk csak neki jár benzin költséggel, igaza van?

Figyelt kérdés
Garzon lakást bérelek, és nálam szoktunk találkozni a barátommal. Ő kb 30 perc autóútra lakik tőlem, jöhetne vonattal is, de neki így kényelmesebb, és gyorsabb. Felrótta nekem, hogy elege van, hogy mindig ő jön, és az neki sok benzin költség. Ugye nekem egymagában az albérlet 120-130 ezer rezsitől függően. Viszont ő még a szüleivel lakik, és ha én mennék hozzájuk, nem is tudnánk kettesben lenni, mert ott az ajtót sem szabad neki becsuknia, pedig 28 éves. Meg együtt kell lenni a szüleivel a nappaliban, meg szabályozva van az étkezés is, hogy mikor kell kimenni közösen enni. Ezért én jobbnak látom, hogyha nálam találkozunk, de nem szeretnék még a vonatra is én fizetni ( nekem nincs autóm) mert ez is elég sok már így nekem.

2023. jan. 9. 19:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
19%

Mucikaaa tényleg ez volt a legjobb az összes közül? 😂🤦‍♀️ Ez rád nézve is baromi degradáló.

De a nők már csak ilyenek.... a csóringer mamakedvence a legjobb nekik. 😂

2023. jan. 9. 19:18
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
S mikor ott van nálad, ő beszáll a rezsibe, a fogyasztásba?
2023. jan. 9. 19:20
 13/48 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok egy szépség, se semmi különleges, vagyis nem vagyok kövér, de semmi extra, és ő legalább nem csajozik mellettem, meg nincsenek káros szenvedélyei.
2023. jan. 9. 19:21
 14/48 A kérdező kommentje:
Egyszer volt, hogy felhoztam, hogy beszállhatna, de nagy vita lett belőle, úgyhogy elengedtem.
2023. jan. 9. 19:21
 15/48 anonim ***** válasza:
90%

Nem várod el, hogy fizessenek? De miért, hisz Te vagy a nő! Érted? A NŐ!

Nem kell, hogy állandóan fizessék a részed, de hidd el, hogy eg ÚRIEMBER (na nem a palid), igenis szereti a nőt meghívni.

2023. jan. 9. 19:24
 16/48 anonim ***** válasza:
85%
Még annyit, hogy a magad fajták miatt tartunk itt, mi nők!
2023. jan. 9. 19:25
 17/48 A kérdező kommentje:
Hát ő ilyen nagyon spórolós típus, mert lakásra gyűjt. Amit meg is értek.
2023. jan. 9. 19:25
 18/48 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem spórolós, hanen fillérbszós.

Amúgy Te ennyire el vagy eresztve, hogy kitartod őt??

2023. jan. 9. 19:27
 19/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eleresztve, mert az albérletet magam miatt is fizetnem kéne.
2023. jan. 9. 19:28
 20/48 anonim ***** válasza:
86%

Nebazz... Odajár kosztolni, mindent használni (víz, áram), dugni, és még benzinpénzt is kérne, ügyes. Na tudod ki tehetné ezt meg velem. Minimum Chris Hemsworth.

Nem akarom elhinni hogy ezeket a butaságokat tényleg nők írják. Nettó trollkodás hogy lehessen szidni a nemlétező butanőt.

2023. jan. 9. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!