Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felrótta nekem, hogy elege van abból, hogy a
találkozásunk csak neki jár benzin költséggel, igaza
van?
Figyelt kérdés
Garzon lakást bérelek, és nálam szoktunk találkozni a barátommal. Ő kb 30 perc autóútra lakik tőlem, jöhetne vonattal is, de neki így kényelmesebb, és gyorsabb. Felrótta nekem, hogy elege van, hogy mindig ő jön, és az neki sok benzin költség. Ugye nekem egymagában az albérlet 120-130 ezer rezsitől függően. Viszont ő még a szüleivel lakik, és ha én mennék hozzájuk, nem is tudnánk kettesben lenni, mert ott az ajtót sem szabad neki becsuknia, pedig 28 éves. Meg együtt kell lenni a szüleivel a nappaliban, meg szabályozva van az étkezés is, hogy mikor kell kimenni közösen enni. Ezért én jobbnak látom, hogyha nálam találkozunk, de nem szeretnék még a vonatra is én fizetni ( nekem nincs autóm) mert ez is elég sok már így nekem.
Egy sz@rrágo kisfiúval vagy együtt, akinek annyit sem érsz, hogy a benzinpénzt ne sajnálja. Az meg hogy nem nőzik melletted, nem egy jó tulajdonság, hanem az alapelvárás egy monogám kapcsolatban. Ezen kívül tényleg az az egyetlen jó tulajdonsága, hogy nincs káros szenvedélye, mert ha igen, akkor az nagyon gáz. Jó tulajdonságai mindenkinek vannak, attól még nem lesz valaki jó ember.
2023. jan. 9. 19:28
22/48 anonim válasza:
Ez milyen szánalmas bazdmeg... azt mégis ez a legjobb az összes közül.
Amúgy mi a nyígás tárgya? Kicsit sajnáljunk, vagy köpködjük a pasid?
Ezt a retket te választottad ez volt a legjobb. Ha nem lenne jó mér rég kidobtad volna.
Szóval ezeknek a kérdéseknek megint semmi értelme. A kérdező jön, nyíg egy kicsit , beprovokál, kikéri magának hogy se nem ostoba se nem szánalmas, lepontoz, jelentget aztán megnyugszik hogy a szar szánalmas életében 2 percig lehetett valaki. Aztán minden úgy marad ahogy volt...
2023. jan. 9. 19:28
23/48 A kérdező kommentje:
20-as. Enni már nem szokta az én kajámat, mert ebből vita volt, hogy abba se fizetett bele, és akkor így már magának szerzi be a kajáját. Fürödni, meg nem nagyon szokott itt, mert az alatt az 1-2 nap alatt, amit egyben itt szokott lenni, az alatt nem fürdik.
2023. jan. 9. 19:30
24/48 anonim válasza:
Fuuujjjjj. Kiiégtem baz+ így vacsora előtt
2023. jan. 9. 19:32
25/48 anonim válasza:
Pedig igaza van a kérdezőnek, ennél kb csak defektesebb pasik vannak. Tisztelet a kivételnek.
26/48 anonim válasza:
20. Hát ezt a szarrágást most már fájdalmas olvasni.
27/48 anonim válasza:
#23 kár volt így túltolni a sztorit, így is rezgett a fake-mérő. 😂
28/48 anonim válasza:
Nyilván te is tudod,hogy mi lenne a helyes lépés és hogy miféle emberrel vagy együtt.
Százszor inkább élnék egyedül, mint így...
2023. jan. 9. 19:33
29/48 anonim válasza:
Azt hiszitek kamu kérdés, de én élőben látom, hogy mennyi ilyen hülse tyúk van, van példám 30-as és 40-es korosztályból is, úgyhogy én simán elhiszem. Nők nagy hányada fullosan becsicskult és hülyét csinál magából.
Egy nő
2023. jan. 9. 19:35
30/48 anonim válasza:
#29-es igen tudjuk. Én is látom. Viszont ez egy provokatív kamukérdés. Mindjárt jön a kérdező és elmondja hogy nem kamu és neki ez a legjobb mert nem csalja meg és biztos jó apa és férj lesz mert tud spórolni, blabla stb.... majd figyeld meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!