Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy 1000 forint egy kiló kenyér,egy liter benzin 480 Ft,egy euró több mint 400 forint,még mindig vannak elvárások a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Ez gyakori téma volt hogy egy férfi legyen jóképű,sportos,legyen jó autója,lakása,legyen pénze.De most is van olyan nő,aki csak olyan férfival hajlandó összejönni,amilyet az imént felsoroltam?Még mindig fontos valakinek a jó külső,a jó kocsi az 1200 forintos tojás ár mellett is?

2022. nov. 4. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
94%
Persze.
2022. nov. 4. 20:51
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó külső, jó kocsi, lakás, sportosság: ezekhez mind pénz kell úgyhogy most vannak csak igazán elvárások.
2022. nov. 4. 20:52
 3/27 anonim válasza:
93%
Én kb. a megadott ár feléért szoktam kenyeret venni
2022. nov. 4. 20:52
 4/27 A kérdező kommentje:
Férfi legyen a talpán aki ilyen árak és ilyen alacsony bérek mellett megengedheti magának hogy vegyen egy új Mercedest vagy konditerembe járjon,vagy a Westendben vegyen magának márkás ruhákat jó drágán.
2022. nov. 4. 20:53
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, de elmagyaráznád az összefüggést? Vagy neked annyira lelohasztja a tojás ára a pöcörődet, hogy a vécésnénivel is beérnéd?
2022. nov. 4. 20:54
 6/27 A kérdező kommentje:
5 egy nőnek szerintem ilyen árak mellett egyre nehezebb lesz igényesnek lennie,jól kinéznie.
2022. nov. 4. 20:58
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, mennyi pénz kell ahhoz, hogy kitold a segged a Margit-szigetre és fuss legalább 3 kört?

Mibe telne megtanulni kenyeret készítened?

Kifogás, kifogás hátán. Te ne álmodjál nőről, neked nem jár.

2022. nov. 4. 21:02
 8/27 A kérdező kommentje:
7 és az elég hozzá hogy jól nézzek ki hogy mindennap futok 3 kört a Margit szigeten?
2022. nov. 4. 21:09
 9/27 anonim ***** válasza:
98%

Hát, ha kalóriadefficitben leszel utána, akkor igen, plusz végezz saját testsúlyos edzést is.

És az a 3 kör csak egy szám. Te lehet, hogy egyet se bírnál lefutni.

2022. nov. 4. 21:12
 10/27 A kérdező kommentje:
Szerintem mostmár az is nagy szám ha valaki ilyen árak mellett meg tudja venni a 9500 forintos BKV bérletet minden hónapban.Már csak emiatt is fel lehet nézni egy férfira vagy akár egy nőre.
2022. nov. 4. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!