Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy 1000 forint egy kiló kenyér,egy liter benzin 480 Ft,egy euró több mint 400 forint,még mindig vannak elvárások a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Ez gyakori téma volt hogy egy férfi legyen jóképű,sportos,legyen jó autója,lakása,legyen pénze.De most is van olyan nő,aki csak olyan férfival hajlandó összejönni,amilyet az imént felsoroltam?Még mindig fontos valakinek a jó külső,a jó kocsi az 1200 forintos tojás ár mellett is?

2022. nov. 4. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

🤦😁

Hűha.. valakinek igen alacsony a mércéje, ha már ezért fel kell nézni valakire.

2022. nov. 4. 21:21
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Mi az összefüggés? Attól, hogy te csóró szar vagy, mások még nem azok. Te akkor is csóró szar lennél, ha 5 Forint lenne a tojás meg 10 a kenyér.
2022. nov. 4. 21:37
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Én amúgy örülök, hogy az ilyeneknek nincsen nője.

Most tök logikusan végiggondolva: Egy életünk van, miért olyanra pazaroljuk el mint a kérdező, amikor vannak tőle sokkal jobb emberek?

2022. nov. 4. 21:38
 14/27 anonim ***** válasza:
98%
Tudod, 250 km-re lakom Budapesttől, és nem sűrűn szoktam arra járni. Aki nekem minden hónapban venne egy 9600 Ft-os BKV bérletet, arra nem felnéznék, hanem hülyének nézném.
2022. nov. 4. 21:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az inflációtól függetlenül most is olyannal vagyok aki kívül és belül is tetszik, nem értem az összefüggést.
2022. nov. 4. 22:37
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Mai világban szerintem még jobban fontosabb lesz egyesek számára, hogy kifogjanak egy pénzes férfit.
2022. nov. 5. 01:26
 17/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell pénz a sportoláshoz, menj futni vannak szabadtéri kondiparkok.

Márkás ruhát találsz turkálóban is.

Bár szerintem a te esetedben azért nincs nő, mert nyafogsz mint egy....

2022. nov. 5. 08:39
 18/27 anonim ***** válasza:
98%
Közmunkás vagy, vagy valami minimálbères hülye?
2022. nov. 5. 09:19
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Nettó 700-800ezret simán meg lehet keresni Budapesten , ehhez még semmi nagy extra nem kell, sima alkalmazottként is . Vezetőként többet is, vállalkozóként határ a csillagos ég. Ezekből bőven kijön minden , hiába az infláció
2022. nov. 5. 10:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
ha számodra olyan nő kell, aki szerint az emberi értékek a Westendes ruhák, és a Merci, akkor sok sikert, szerencsére élnek még normális nők is, legalább ők megmaradnak az épeszű embereknek
2022. nov. 5. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!