Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran lep meg titeket a párotok?
Tudom, hogy erre semmit nem lehet alapozni, de engem nagyon zavar, hogy soha nem kaptam tőle még egy szál virágot sem.
Nem drága ajándékokra vágyom, csak egy virág, vagy elvisz vacsorázni, vagy bármi apróság. Nem is azt szeretném, hogy hetente vigyen el egy drága étterembe, nem is a meglepetés értékén van a hangsúly, csak hogy néhanapján meglepjen valamivel, próbáljon egy kicsit az örömömben járni.
Ezt már pár hónapja egyszer szóvá is tettem, annyi volt a válasz, hogy majd kapok, nyilván azóta se semmi, még ünnepekre sem.
Igen, ez legyen a legnagyobb bajom, és nem kellene ilyeneken problémáznom, de zavar, hogy picit sem próbál lenyűgözni, se semmi. Én sem szeretném, hogy sok pénzt költsön ilyen felesleges dolgokra, de fél évente egy ezer forintos rózsa beleférne. 1 éve vagyunk együtt. Ti mit mondtok?

Az, hogy valaki rendszeresen vegyen valamit a párjának különleges alkalmakat leszámítva valóban részlet és szokás kérdése.
Ez inkább olyan mélyebb probléma indikátor lehet, hogy nem figyel rád. Értem itt azt, hogy én pl ha járok boltban vagy neten nézelődök valami után akkor ha meglátok valamit, amiről tudom, hogy a párom örülne neki, akkor megveszem csak úgy neki. Pl. elmegyek a boltban a gumicukrok mellett és meglátom a kedvenc gumicukrát akkor bedobok egyet a kosaramba neki. Tehát ezek alapján ha valaki ezt nem teszi meg akkor valószínűleg nem vagy neki annyira fontos, hogy mondjuk megjegyezze, hogy melyik a kedvenc virágod és alkalom adtán mondjuk tavasszal a szupermarketben olcsón vegyen egy cserepeset/vágottat belőle neked mert eszébe jutsz amikor meglátta.
A valódi kérdés tehát az, hogy egyébként figyelmes veled?
Bár az, hogy cukros édességet vesz pont az ellenkezőjét mutatja. Ha figyelne, akkor legalább cukormentes desszertet venne ha már mindenképpen ragaszkodik ahhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!