Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakran lep meg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran lep meg titeket a párotok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy erre semmit nem lehet alapozni, de engem nagyon zavar, hogy soha nem kaptam tőle még egy szál virágot sem.

Nem drága ajándékokra vágyom, csak egy virág, vagy elvisz vacsorázni, vagy bármi apróság. Nem is azt szeretném, hogy hetente vigyen el egy drága étterembe, nem is a meglepetés értékén van a hangsúly, csak hogy néhanapján meglepjen valamivel, próbáljon egy kicsit az örömömben járni.

Ezt már pár hónapja egyszer szóvá is tettem, annyi volt a válasz, hogy majd kapok, nyilván azóta se semmi, még ünnepekre sem.

Igen, ez legyen a legnagyobb bajom, és nem kellene ilyeneken problémáznom, de zavar, hogy picit sem próbál lenyűgözni, se semmi. Én sem szeretném, hogy sok pénzt költsön ilyen felesleges dolgokra, de fél évente egy ezer forintos rózsa beleférne. 1 éve vagyunk együtt. Ti mit mondtok?

2023. jan. 4. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ez legyen a legnagyobb bajom, és nem kellene ilyeneken problémáznom,

De, kéne. Nem vagy fontos, ha nem fontos neki, mire vágynál.

Mitől felesleges, ha neked fontos egy szál virág, egy csoki, egy meglepi cukrászda, bármi? Egy éve nem kedveskedik semmivel? Ha lesz gyereketek, nemhogy kedveskedni nem fog, kb bejárónő leszel csak.

A férjem rendszeresen meglep apróságokkal és nagyobb dolgokkal is. És igen, házasság előtt is így volt. Ő se szokott amúgy virágot venni, csak nőnapra kb, de egy szelet csoki, sütemény elég gyakran eszébe jut, hogy meglepjen. El szokott vinni étterembe ebédelni. Ha lát a neten valami klassz dolgot - egy cipőt, nadrágot pl - megrendeli nekem, csak úgy. Nem 100 ezres tételekről beszélünk.

2023. jan. 4. 15:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is így látom.

Édességgel ő is megszokott lépni, többször kértem, hogy ne tegye, mert inzulin rezisztens vagyok.

2023. jan. 4. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kedves, hogy édességet vesz....

amúgy a mindennapokban figyelmes veled? Főz neked egy kávét, kitereget, megmasszíroz ha elfáradtál estére?

2023. jan. 4. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Na mondjuk ez még durvább mint hogy nem lep meg semmivel,

mert ez már színtiszta oda nem figyelés a másikra.. :-(

Egyébként én jó régen élek házasságban, és talán ha ötször

lepett meg a 28 év alatt bármivel is a férjem,de hidd el,

nem ezen múlik egy kapcsolat.Én így is szeretem,mert amúgy

meg minden másban odafigyel rám,mellettem van ha kell.

Talán az ismerkedés szakaszában lepett meg dolgokkal, meg egyszer

egy hétvégi pihenéssel.De azért is van így,mert általában mindent

közösen veszünk,beszélünk meg inkább.

2023. jan. 4. 15:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem figyelmesség, hogy kitereget, 2022-t írunk, ugyanúgy dolgozom, mint ő, a házimunkát is közösen kell elvégeznünk.
2023. jan. 4. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem úgy értettem, hogy ez extra figyelmesség, ha kitereget, egyetértek, neki ugyanúgy dolga. Csak hogy kiveszi-e a kezedből vagy nézi tovább a tévét...
2023. jan. 4. 15:53
 7/12 A kérdező kommentje:
A házimunkát nagyjából arányosan végezzük, ebből a szempontból nincs vele gond.
2023. jan. 4. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Elejétől kezdve ilyen nem? Ha igen, akkor miből gondolod, hogyha jelzed, akkor megváltozik?

Ha ezt ő is fontosnak tartaná, akkor meglepne. Mivel nem tartja annak, így nem lep meg.

Nem tudsz mit kezdeni ezzel.

"Igen, ez legyen a legnagyobb bajom, és nem kellene ilyeneken problémáznom"

Ez nem problémázás. Szülinap, névnap semmi??

Te veszel neki ajándékot szülinapjára?

2023. jan. 4. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogy mi számít meglepésnek. Az ajándékozás nem a mi műfajunk a szeretet kifejezésére, szóval ez csak különleges alkalmakkor van. De kölcsön könyvvel lepett már meg (kifejezetten jól megválasztva azt). Illetve vannak spontán randijaink. Nem is olyan ritkán.

De az is kellemes, hogy pl emlékezett rögtön ébredéskor a névnapomra (én nem, nem igazán tartom), vagy hogy megcsinált helyettem valamit.

2023. jan. 4. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem meg szokott lepni, csak én nem szeretem a meglepetéseket. Szegény olykor rendesen mellé is trafál az ajándékkal...

N

2023. máj. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!