Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakran vezettek ki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran vezettek ki és milyen gyakran a párotok, nem szokott ebből konfliktus lenni köztetek?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak, ahol mindkét félnek van jogsija és légyszíves a nemeteket is írjátok meg, hogy lássam férfiaknál és nőknél milyen a megoszlás.

2020. júl. 22. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Mindig a párom, én utálok vezetni, a forgalmi vizsga óta nem ültem volánhoz.

Nincs belőle konfliktus, ha a párom nem szeretne/tud vezetni, akkor ott a tömegközlekedés, taxi. Mindig megoldjuk.

26 évesek vagyunk, én vagyok a nő

2020. júl. 22. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem vezetek. A csajom szokott. Bár többnyire ő sem, mert TAXI vagy busz a közlekedés.
2020. júl. 22. 16:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még.

Nálunk a 2 dudás nem fér meg egy csárdában esete forog fenn. Mindketten szeretünk vezetni, hosszabb utakra viszont ragaszkodik hozzá, hogy ő legyen a sofőr. Az én jogsim viszonylag friss (2 éves), így szerintem jobb, ha minél több tapasztalatra teszek szert. Tavaly például felesben vezettünk le Horvátországba, mikor memtünk nyaralni, de rövidebb utaknál ez nem játszik. 26 vagyok, párom 29.

2020. júl. 22. 16:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szinte 100%-ban a férjem vezet. Neki több, mint 20 éve van jogsija, nagyon jól, biztonságosan vezet. Mások is őt szokták kérni, hogy vezessen, ha többen mennek valahova, mert nagyon megbízható sofőr. Nem mellesleg szeret is vezetni. Nekem 4 éve van jogsim, nehezen szereztem meg. A technikai része megy, de nagyon félek a forgalomban. Emiatt utálok vezetni. Nincs ebből probléma soha.
2020. júl. 22. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Párom se szeret vezetni, kocsija sincs.

Nekem van és 10 éve jogsim is, én szeretek és nem bánom, hogy én vezetek.

N28

2020. júl. 22. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mivel nincs is kocsink.
2020. júl. 22. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk többségében a férjem vezet, de partisofőrnek vagy hosszabb távra felváltani őt, én szoktam beugrani. Neki régebb óta van jogsija, nagyobb a tapasztalata, több a gyakorlata, én jobban megbízom benne, mint magamban, de nyilván néha jó az, ha inkább én vezetek, már csak azért is, hogy ne felejtsem el. Sosem volt ebből konfliktusunk, max a vezetési stílusunk különbözősége miatt (ő kicsit erélyesebben vezet és könnyebben felkapja a vizet egyes forgalmi helyzeteken, míg én inkább benyelem mások emberkedéseit és nem megyek bele konfliktusokba). Most születik majd az első gyerekünk, gyanús, hogy kicsit megnövekszik az én sofőrködéseim száma, amikor egyedül leszek vele itthon, de ettől nem félek, volt már, hogy munka miatt egyedül kellett külföldön vezetnem nem is keveset, és akkor is elboldogultam. Igazából én is szeretek vezetni, élvezni szoktam, csak a gyakorlat hiánya miatt kissé bizonytalan vagyok néha, de forgalomban sosem volt gond (parkolni viszont nem tudok, borzasztó módon felelek meg a női sofőrökről alkotott sztereotípiáknak ebből a szempontból, tiszta ciki).

27 vagyok, férjem 34.

2020. júl. 22. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:

"ki és milyen gyakran a párotok"???

Őőőőő mit is akartál kérdezni? :D

2020. júl. 22. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb utakra megyünk szeret ő vezetni, mert én napi 80kmt vezetek oda-vissza egy nap munkába, így vezethetek eleget. Ha a városon belül megyünk, vagy rokonokhoz, akkor változó :)
2020. júl. 22. 17:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Ki helyett ti, átírta a telefonom valami miatt.
2020. júl. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!