Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakran vezettek ki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran vezettek ki és milyen gyakran a párotok, nem szokott ebből konfliktus lenni köztetek?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak, ahol mindkét félnek van jogsija és légyszíves a nemeteket is írjátok meg, hogy lássam férfiaknál és nőknél milyen a megoszlás.

2020. júl. 22. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most épp egyedül vagyok de már megfogadtam ,hogy nálam az alap h jogsija legyen a nőnek,és szeressen vezetni.A kocsi nem érdekel...de én utálok vezetni!!!!És szerintem mások is utálják ha arra kényszerülök h vezessek...(gyalogosok pláne):D

Szóval nem is tervezem meghosszabbítani a jogsim...pedig a tömeg közlekedést se szeretem...

2020. júl. 22. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, lejött a kérdésből, csak arra gondoltam, az aztán tényleg konfliktushelyzet, hogy KI? és miyen gyakran a párom. :)

Különben mindkettőnknek van jogosítványa és csak egy autónk van, de sosem volt vita. Általában én hozom ki a garázsból az autót, tekintve, hogy a női jogosítvány nem jó az ilyen "SZŰK" ajtónyíláshoz. Szóval én állok ki, ezek után neki már csak a jobb oldal marad. Ennyi.

2020. júl. 22. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem viszonylag friss a jogsim 2 éves kb. A párom szeret vezetni, én csak ha jó kedvem van. Ő úgy van vele, hogy jó ha minél több tapasztalatot szerzek, miközben ül mellettem valaki, így ha van kedvem vezetni, mindig szívesen átadja a kormányt, de ha nincs, akkor vezet ő. Szòval az van, amit én szeretnék.

28N 28F

2020. júl. 22. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 kocsi 2 jogsi.

Mindketten sokat vezetünk szóval már nem versengünk, inkább azért, hogy melyikőnk ne vezessen :D

Én általában gyakrabban teszem meg ezt, mert sosem iszom, a barátom meg néha munka után iszik egy sört, aztán ha utána mennénk valahová, megnyertem a vezetést. Meg talán én így közel tíz év után is tudom élvezni meg szeretni az autókázást. :)

De amúgy mindketten simán képesek vagyunk tízenórás távokat is vezetni ha kell, szóval nagy gond nem szokott ebből lenni.

27/N

2020. júl. 23. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!