Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem akarom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarom, hogy szívjon.

Figyelt kérdés

Nagyjából egy hónap múlva lesz egy buli, ahova mindketten meg vagyunk hívva. Először nagyon örültem neki, de megmondta, hogy nálunk tradíció körbe adni a cigit(nem simát). Én még sosem szívtam, nem is szeretnék főleg, mert mentális beteg vagyok és sok helyen hallottam/olvastam, hogy tetőzi a negatív oldalait.

Úgy döntöttem nem megyek. Nagyon élvezném, de ha én nemet is mondok rá tudom, hogy a párom nem fog. Nem egy nagy cuccos csak eléggé befolyásolható és ki is jelentette, hogy lazulni akar. Alapból sima cigit sem szív(vagyis szívna, csak megmondtam, hogy én úgy nem vagyok vele hajlandó együtt lenni.) Volt láncdohányos exem 2 évig köszönöm szépen elég volt. Én sem cigizek lassan 2 éve. Nem tudom miért hiányzik neki, pedig ő is koca volt sose tüdőzte, de én néha néha sem szeretném, hogy szívja. Viszont ezt tudják az ismerősei, akik a bulit is tartják és amiatt is hülyének néznek, hogy nem "engedek" havi pár szálat sem.

Nem akarom, hogy én legyek a házi sárkány, aki mindent megtilt emiatt nem is nagyon hozom fel a dolgot a páromnak. Mondtam, hogy én nem megyek, mert nem akarom azt se, hogy rábeszéljenek azt se, hogy lássam őt szívni(ő se az a lelkileg stabil illető, akinek jót tenne.)

Nem tiltottam meg, hogy elmenjen, de biztos vagyok benne, hogy megteszi, ha nem is "engedem" amitől megőrülök.

Kérlek ne írjátok egyből, hogy dobjam ki az ilyet, mert tényleg semmi más baj nincs a sráccal.

Tudtok tanácsot adni, hogy lépjek túl ezen, vagy, hogy értessem meg vele, hogy ezt nem szeretném(hogy szívjon)? Esetleg túl rágalom az évi egy alkalommal?

2020. jún. 21. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg, ha lesz egy brutál parás élménye az elég lesz ahhoz, hogy elvegye a kedvét egy életre. Egyébkent jól látod tiltással nem sokra megy az ember.
2020. jún. 21. 15:13
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 korábban is csinálta már, de láttam, hogy egy kicsit több alkohol mit hozott ki belőle, hát még a cigi... Nem tudom ott mi lenne.

Kapcsolatunk alatt egyáltalán nem élt ilyen szerekkel és előtte is max 1-2 alkalom/év, tehát volt benne tapasztalata, de nem állandó dolog nála

2020. jún. 21. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
csak az idióták drogoznak azért, mert haverok is csinálják.
2020. jún. 21. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Én életemben egyszer szívtam, nem is volt értelme. Ha az én párom lenne, szó nélkül elengedném, érezze jól magát, évente 1 alkalommal szerintem belefér.
2020. jún. 21. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
11%

Király dolog, hogy egy nyilvános, a rendőrség által is monitorozott fórumra ezt kiírod!

Segíts a srácoknak, és írd ki a címeket, neveket, fotókat!

2020. jún. 21. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha könnyen befolyásolható akkor sajnos így járt, nem nagyon tudsz ellene mit tenni. Tanul a saját kárán. De igazad van ha mentálisan eleve sem stabil nagyon konnyen behuzhatja ez a cucc vagy pont olyan reakciot valt ki belole amitol félelme lesz.
2020. jún. 21. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon túlreagálod. Azt is, hogy azért nem mész el a buliba, mert nem akarsz szívni, senki se fog fegyvert a fejedhet, hogy de igenis, muszáj. Meg azért is mert 1 hónap múlva lesz a buli és már ezen pörögsz. Nem csoda ha mentálisan instabil vagy.
2020. jún. 21. 15:55
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy rám erőltetnék a párom nem akarom úgy látni

2020. jún. 21. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Semmi nincs benne pedig. Az én barátom kb fel évente egy cigit oszt meg a barátaival,láttam egyszer utána és nagyon jól érezte magát,semmi para nek volt vele. Nem mondom,hogy örülök neki,hogy néha ritkán csinalja(én sosem próbáltam ki),de nem zavar,mert minden rendben van a kapcsoaltunkban. Ha akar,akkor megy,ha szívni akar akkor szív. Sokkal egészségtelenebb,ha ezekben korlátozni akarod. Mondd meg, hogy nem akarsz menni mert nem akarod öt így látni. Ennyi.
2020. jún. 21. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

1. Nem kell együtt lenni olyannal aki akár ha csak néha-néha is szív, ha neked ez nem fér bele. Érthető ha nem akarod csak akkor ne szenvedj.

2. Ez csak a tiniknél van hogy "muszáj". De még ott se. Ha valaki valamit nem akar, nem kell megtennie. Akit emiatt kinéznek, azok nem barátok, nem kell velük foglalkozni.

2020. jún. 21. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!