Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A párommal 4 hónapja ismertük meg egymást,1,5 hónapja költöztünk össze,de mindenbe beleszól azóta ,hogy milyen ruhát vegyek fel, hogy nézzen ki a hajam,milyen táskát hordjak és nem engedi hogy találkozzak a fiú barátaimmal.

már voltak veszekedések is és egyszer meg ütött.

Szerintetek véget vessek ennek a kapcsolatnak?

2023. jan. 4. 00:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%

11, én még nem láttam olyan kapcsolatot, ahol a nő boldog volt és verték. Márpedig, akinek el jár a keze, annak eljár. Fentebb említettem, az alatalm közelebbről ismert ilyen nőket.

Ha valaki úgy érzi, neki megéri így is, lelke rajta. De nem gondolom, hogy egy ennyire beteges kapcsolatot kéne piedesztálra emelni. Nem tudom, mi lehet rosszabb annál, ha félned kell, hogy, ha nem jól válaszolsz, akkor kapsz. Talán, ha néha meg is erőszakol. De a kettő már igazán nem áll messze egymástól. Szóval, ha neked ideális egy bántalmazó kapcsolat, legyen, de had ne tegyen mindenki így.

Nem minden hosszú kapcsolatban verik egymást a felek.

2023. jan. 4. 00:43
 12/38 anonim ***** válasza:
96%

#11 Válaszoló az pont annyira nő, mint a f@szom :D

"Este hivott és bocsánatot kért,holnap beülünk egy kávézóba és megbeszéljük" Rendben, ha szeretnél még pár pofont, akkor tedd ezt. Minek írtad ki a kérdést, ha már eleve el lett döntve?

2023. jan. 4. 00:43
 13/38 anonim ***** válasza:
2%

11.

Lehetséges, de szerintem egy férfi és egy nő között fizikai erő sosem 50-50. (Vannak kivételek) A mi esetünkben fix nem volt.

Oka nem volt, a részegség más téma.

2023. jan. 4. 00:44
 14/38 anonim ***** válasza:
11%

13.

Szerencsétlen szám amúgy!

Vágod, hogy lányokat akar megkérdezni nem egy f@szt??

2023. jan. 4. 00:48
 15/38 anonim ***** válasza:
27%

Nekem azt írták, tilos összeköltözni rövidtávon, úgyhogy hallgass rájuk és tanulj belőle!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2023. jan. 4. 00:49
 16/38 anonim ***** válasza:
98%
Az komoly. Biztos hogy egy 35 éves nő írta azt a választ, hogy beszéljétek meg, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek??? Végülis csak megütötte és korlátozza. De ez nem baj, mert csak hullámvölgy. A hullámvölgy az nem ilyen. Ez terror.
2023. jan. 4. 00:51
 17/38 anonim ***** válasza:
97%
#15 Akkor te miért válaszoltál? :P
2023. jan. 4. 00:52
 18/38 anonim ***** válasza:
12%

18.

Nem válaszoltam a kérdezőnek csak ritkitom a trollokat!

2023. jan. 4. 00:53
 19/38 anonim ***** válasza:
98%

17

Oh ne aggódj, megváltozik majd a véleménye ha a kislánya megy haza sírva “Anya, megfojtogatott a párom”

Bár lehet azt mondja, kicsim, ez alap. Ettől lesz szikla a kapcsolat!

2023. jan. 4. 00:54
 20/38 anonim ***** válasza:
1%

20.

K@rvára nem mindegy, hogy ad egy gyenge tenyerest vagy agyonveri

2023. jan. 4. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!