Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek lányok?
Barátnőm azt mondta nincs kinek tetszeni így minek mossa meg a haját úgy is korpás lesz..Mondtam ennyi erővel enni is felesleges úgyis kijön belőled.
Mélyponton vagyunk most. Sajnos nem figyel magára és a súlyára amiért már nem olyan kívánatos számomra, de ezt elmondtam neki. Ő ere aztmondta h másnak majd tetszeni fog..
#2: Miért, szerinted nekik még érdemes együttmaradni?
Tapasztalatom szerint, ahol a szexuális vágy megszűnik, ott nem jön vissza. Egyik se tesz már a kapcsolatba semmit. Ez nem mélypont, ennek már annyi.
A csaj helyében nem ülnék a langyos kakiban, amíg a pasinak lesz bátorsága szakítani. De ez én vagyok.
#4 Gratulálok, hogy sikerül ilyen objektíven értékelned és véletlenül se vetíted bele a saját élményeidet.
Kemény 2 mondat alapján elkönyvelted menthetetlennek az egész kapcsolatukat.
Én már legalább 5öt írtam. Szerintem már anyám nevét is tudod.
A barátnőd helyében mit tennénk?
Hogyhogy? Hát kimondta, hogy majd másnak tetszeni fog.
Beszélgettetek arról, hogy miért érzi úgy, hogy neked nem akar tetszeni?
Beszéltetek arról, hogy szerinte te mit tehetnél, hogy újra tetszél neki annyira, hogy a kedvedért energiát fordít magára?
Beszéltetek róla, hogy mik azok a mondataid, cselekedeteid, amik tüskét hagytak benne?
Ezekről akkor is jó lenne beszélni, hogyha nem maradtok együtt, mert ezzel tudsz fejlődni és a következő kapcsolatban elkerülni a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!