Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ebben az esetben mit tennétek, és miért?
A kérdés elméleti, nem engem érint, nem kell anyázni!
És igen, tudom, veled ilyen soha nem történhet, tudom.
Van egy fiatal pár. Összeházasodtak, felvették a lakáshitelt, babát akarnak, de az nem jön. Mind a ketten egészségesek, csak nem jön, már 2 éve. Ekkor te, a lány, magad sem tudod miért, de 1X félrelépsz és terhes leszel. Az a másik fickó, akit nem is ismersz telibe talált.
A.: Elmondod a pasidnak a történteket vagy titokban elöleted, vagy elhagyod, és nem mondasz neki semmit, de megszülöd?
B.: Azt mondod, hogy az övé, és nevelitek a kakukk fiókát?
FONTOS!!!
Ez egy anonim fórum, őszinte lehetsz, senki nem fogja tudni, hogy ki/mi vagy!
Inkább ne válaszolj, csak ne hazudj!
Megy a zöld, bármi is lesz a válaszod.
KÖSZÖNÖM!!!
Az elhallgatás nem olyan jó ötlet, mert bármikor kiderülhet. Ha jó a kapcsolat elmondanám mi történt és a reakciótól függene hogy együtt vagy egyedül nevelném a babát. Elvetetni nem lenne szívem.
36/n
Elmondos a ferfinek h megcsaltad o kidob elveteted a gyereket es ennyi.
A, megszulni semmi kepp
B, ugy is kiderul h nem az ove kinezet vertipus stb stb rengeteg dolog ami miatt lebukhat a no, es meg undorító húzás is....
Nem fogadod el azt a választ, hogy sosem tennék ilyet, de sosem tennék ilyet. Ha mégis, akkor az azért lenne, mert nem szeretem a párom, ero válás jönne.
De én már elváltam a szerelem hiánya miatt, tehát tudom, hogy nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!