Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kijelentette, hogy óvszerről gondoskodjak én ha kell, mert ő “amilyen szétszórt könnyen elfelejti”. Nem bunkóság ez? 24/N

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 02:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
93%
52 És ezt abból sikerült megállapítani, hogy…..? Ja már tudom, abból hogy nem szednék egyetlen pasi kedvéért sem foggátlót. Értem, köszönjük, hogy te is megcsillogtattad brilliáns elmédet. :)
2023. jan. 6. 14:11
 52/61 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekek, az a nő aki már tisztességesen utánajárt a szintetikus hormonokkal történő fogigátlásnak annak leesett az álla a sárga földig mi az igazság velük kapcsolatosan, az már nem veszi többé a szájába őket!!!
2023. jan. 6. 14:50
 53/61 anonim ***** válasza:
2%
De nem a nőklapjából, meg a feminán kell tájékozódni :D
2023. jan. 6. 15:01
 54/61 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk kell vagy kettő darab agysejt, hogy az ember tisztában legyen a fogamzásgátlók súlyos mellékhatásaival és következményeivel. Aki ezen tréfálkozik és tagadja a tényeket, nos az saját magáról és csekély intelligenciájáról tesz tanúbizonyságot.
2023. jan. 6. 15:44
 55/61 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Inkább az a szörnyű, hogy mennyi nő él homályban és szedi a hormonok szintetikus változatát úgy, hogy fogalma nincs valójában az igazságról. :(((

Szerencsére egyre szaporodunk akik valamiért kicsit leásnak a témában. Én is egy egészségügyi problémám miatt botlottam bele a dologba és azóta természetesen soha semmi de semmi nem tudna rávenni, hogy egyet is betegyek a számba. Ha más nincs inkább cölibátus a halálomig, annyira brutális az igazság a tabikról.

2023. jan. 6. 19:30
 56/61 anonim ***** válasza:
96%

Ne te akard már eldönteni kinek, mi az igazság és hol van helye a guminak, meg hol nem. :)

Egyáltalán nincs túlhisztizve az, hogy az embernek első az egészsége, nem pedig a másik kényelme. Nem kicsit gáz és vall tudatlanságra, hogy valaki ezt képes hisztinek titulálni.

Amúgy meg de, nagyon is van helye hosszútávú kapcsolatban is a guminak! 7 éve vagyok a férjemmel és első perctől gumizunk, a mai napig. Nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, egyszer próbáltam pár hónapra (saját döntésből, nem a férjem kényelme miatt, neki eszébe se jutott, hogy gyógyszert szedessen velem), csak a nyűg volt vele, nem ért annyit az egész, úgyhogy maradt a gumi, nekünk így jó, kész.

Rengeteg barátnőm mesélte, hogy mennyi gyíkja jött elő mellékhatásként. A nulla libidó mindenhol alap volt, pedig előtte semmi baj nem volt vele. Továbbá állandó szédülés, fejfájás, brutál hangulatingadozás, hízás, gyakori fertőzések és még holnap reggelig sorolhatnám. De a fő fő probléma 99%-ban mindenhol a libidó csökkenése volt. Én is próbáltam 3 félét is, mindegyik úgy lenyomta, mint állat. Így aztán baromi sok értelme volt valóban. Szex az nem volt, de legalább nem kellett gumit húzni, juhu.

2023. jan. 6. 19:44
 57/61 anonim ***** válasza:
94%

Mondaná ezt nekem bárki trombózishajlammal hogy szedjem... Ja bocs, maga az orvos sem írja fel. Ezzel biztos nagyon sok nő van még így. Esetleg lehet már nyögik a szerzett nyavalyákat, amit maga a fog.gátló okozott.

Mellékesen megjegyzem, sok nő úgy szedi, hogy a szexben viszont semmi élvezete, a tapló, önző, szexuális analfabéta pasas mellett. De mérgezze magát arra a pár perces egyoldalú nyeglésre.

2023. jan. 6. 20:46
 58/61 anonim ***** válasza:
91%

Kevesebb nagyobb aljadék van azoknál, mint akik elvárják a párjuktól, hogy az összes lehetséges mellékhatás és lehetséges maradandó szövődmény ellenére is tömjék magukat hormonokkal, kockáztassák az egészségüket, csak mert őfeleségük hisztikéznek a gumi miatt, hisz az olyan kényelmetlen. Fel kéne először nőni a szexhez, utána okoskodni.

Valóban szerencse, hogy a való világban vannak még értelmes, normális és érett férfiak, akik nem akarják a barátnőjüket hormonokkal teletömni a saját kényelmük miatt.

2023. jan. 7. 04:44
 59/61 anonim ***** válasza:
93%
Itt épp hogy a normális nők gyűltek össze, hogy hangot adjanak nem tetszésüknek azzal kapcsolatban, hogy a férfi nem aljadékai miként tartják a saját és a farkuk kényelmét előrébbvalónak és fontosabbnak a párjuk egészségénél.
2023. jan. 7. 04:49
 60/61 anonim ***** válasza:
93%
Ja, szedje a nő aztán szex közben mire kapcsol hogy épp történik valami, már vége is. Magyarán szedjed hogy a pasas maximálisan nagyot tudjon durrantani pár percen belül, hisz a legtöbbnek ez a szex. Ha már nem sikerül neki akkorát élvezni amit megálmodott, akkor már megy is a hiszti, megy a nőre vagy az óvszerre mutogatás. Lehet neked hüvelyszárazságod, kiölt libidód, egyéb bajod a fogamzásgátlótól. Tök mindegy, de a nő rendezkedjen be az egész testével, egészségével, a férfi hatalmas orgazmus elvárásaihoz. A nagy lóf*szt a pofátokba!
2023. jan. 7. 08:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!