Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy óvszerről gondoskodjak én ha kell, mert ő “amilyen szétszórt könnyen elfelejti”. Nem bunkóság ez? 24/N
Inkább az a szörnyű, hogy mennyi nő él homályban és szedi a hormonok szintetikus változatát úgy, hogy fogalma nincs valójában az igazságról. :(((
Szerencsére egyre szaporodunk akik valamiért kicsit leásnak a témában. Én is egy egészségügyi problémám miatt botlottam bele a dologba és azóta természetesen soha semmi de semmi nem tudna rávenni, hogy egyet is betegyek a számba. Ha más nincs inkább cölibátus a halálomig, annyira brutális az igazság a tabikról.
Ne te akard már eldönteni kinek, mi az igazság és hol van helye a guminak, meg hol nem. :)
Egyáltalán nincs túlhisztizve az, hogy az embernek első az egészsége, nem pedig a másik kényelme. Nem kicsit gáz és vall tudatlanságra, hogy valaki ezt képes hisztinek titulálni.
Amúgy meg de, nagyon is van helye hosszútávú kapcsolatban is a guminak! 7 éve vagyok a férjemmel és első perctől gumizunk, a mai napig. Nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, egyszer próbáltam pár hónapra (saját döntésből, nem a férjem kényelme miatt, neki eszébe se jutott, hogy gyógyszert szedessen velem), csak a nyűg volt vele, nem ért annyit az egész, úgyhogy maradt a gumi, nekünk így jó, kész.
Rengeteg barátnőm mesélte, hogy mennyi gyíkja jött elő mellékhatásként. A nulla libidó mindenhol alap volt, pedig előtte semmi baj nem volt vele. Továbbá állandó szédülés, fejfájás, brutál hangulatingadozás, hízás, gyakori fertőzések és még holnap reggelig sorolhatnám. De a fő fő probléma 99%-ban mindenhol a libidó csökkenése volt. Én is próbáltam 3 félét is, mindegyik úgy lenyomta, mint állat. Így aztán baromi sok értelme volt valóban. Szex az nem volt, de legalább nem kellett gumit húzni, juhu.
Mondaná ezt nekem bárki trombózishajlammal hogy szedjem... Ja bocs, maga az orvos sem írja fel. Ezzel biztos nagyon sok nő van még így. Esetleg lehet már nyögik a szerzett nyavalyákat, amit maga a fog.gátló okozott.
Mellékesen megjegyzem, sok nő úgy szedi, hogy a szexben viszont semmi élvezete, a tapló, önző, szexuális analfabéta pasas mellett. De mérgezze magát arra a pár perces egyoldalú nyeglésre.
Kevesebb nagyobb aljadék van azoknál, mint akik elvárják a párjuktól, hogy az összes lehetséges mellékhatás és lehetséges maradandó szövődmény ellenére is tömjék magukat hormonokkal, kockáztassák az egészségüket, csak mert őfeleségük hisztikéznek a gumi miatt, hisz az olyan kényelmetlen. Fel kéne először nőni a szexhez, utána okoskodni.
Valóban szerencse, hogy a való világban vannak még értelmes, normális és érett férfiak, akik nem akarják a barátnőjüket hormonokkal teletömni a saját kényelmük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!