Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy óvszerről gondoskodjak én ha kell, mert ő “amilyen szétszórt könnyen elfelejti”. Nem bunkóság ez? 24/N
Túlreagáljak azt, ha valaki elvárja tőlük, hogy az ő kényelmük miatt szétcsesszék mindenféle szaros hormonnal az EGÉSZSÉGÜKET?! Ne szórakozzunk már. Normális ember a kényelmet és az egészséget a büdös életben nem állítja párhuzamba.
Nem sértés, egyszerűen nonszensz, irreális elvárás! Ha a nő magától azt mondja, hogy szedi, akkor rendben, de milyen jogon várja el egyetlen férfi is, hogy hormonnal “mérgezzem” magam, vállaljam a különféle súlyos mellékhatásokat és társait, csak mert neki derogál gumit húzni, mert “jaj de kényelmetlen”? Akkor nem kell szexelni, ennyire egyszerű.
#46 mindenki tudja, hogy te mem vagy nő:D
Ki Andrew Tate fan szűz fiúka
Nem láttál te még habzó szájú idegrohamot.
Btw max az csinál magából bohócot, aki nőnek adja ki magát, aztán olyanokat írogat, hogy “mit kell felháborodni, ha a pasi elvárja, hogy hormonokkal bombázzam magam” és még csak nem is érti mi az alap szituációval a probléma..🤦🏻♀️
Először is én nem töröltettem semmit és a szám sem habzik, köszi az aggódás. :)
Másodszor pedig inkább nem kommentálnám milyen intelligencia szintre vall azt a következtetést levonni abból, hogy nem vagyok hajlandó az egészségemmel játszani egy pasi kedvéért sem, azt, hogy szalvétával fogom a fszt is. 🤦🏻♀️😂 Ilyen csodálatos logikával és elmével valami zseni lehetsz.
Már csak ebből is látszik, hogy se nő nem vagy, se értelmes. Értelmes ember ugyanis tisztában van a fogamzásgátló mellékhatásaival a női szervezetre és eszébe nem jutna párhuzamba állítani egészséget és kényelmet.
Lehetnek a pasiknak is elvárásaik, ki a franc mondta, hogy nem? De maximum addig, amíg azzal nem az én egészségemet rombolja! Az, hogy az ő kényelme és hisztikéje kedvéért (mert jaj de nem szeretem a gumit) elvárja, hogy én hormonnal tömjem magam az egy ritka pofátlan elvárás és nem kell csodálkozni, ha erre sokan nemet mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!