Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kijelentette, hogy óvszerről gondoskodjak én ha kell, mert ő “amilyen szétszórt könnyen elfelejti”. Nem bunkóság ez? 24/N

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 02:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
1%
Szedjel gyogyszert akkor 😀
2023. jan. 2. 08:13
 12/61 anonim ***** válasza:
22%
Két nőismerősöm a fiának vette meg, nehogy a csaj apává tehesse őket.
2023. jan. 2. 10:19
 13/61 anonim ***** válasza:
94%

Én biztos nem gondoskodnék nőként óvszerről. Vegyen, a hapsi, ha szexelni akar. Nem is tettem anno.

Már házasságban élünk, most is kell - most már a rendes lidl-s bevásárlásom része, hogy a kasszánál egyet odateszek a szalagra. De a kapcsolat elején nem én vettem.

2023. jan. 2. 10:34
 14/61 anonim ***** válasza:
85%

Ezt úgy mondod, mintha zavarna. Egyébként fog, csak nem egy antiférfivel.

2023. jan. 2. 10:46
 15/61 anonim ***** válasza:
94%
Mi az, hogy miért nem szed gyógyszert?! Jaa, hogy még a kérdező tömje magát mindenféle hormonnal, vállalva a lehetséges és sokszor súlyos mellékhatásokat (trombózis stb), csak hogy őfeleségének a lehető legkényelmesebb legyen? Szánalmas. Egyetlen férfi sem várhatja el a nőktől, hogy az ő kényelmük miatt hormonnal tömje magát. Aki nem érti mi ezzel a probléma és derogál neki gumit húzni, annak kalap-kabát.
2023. jan. 2. 11:47
 16/61 anonim ***** válasza:
4%
#15 akkor szia!
2023. jan. 2. 12:13
 17/61 anonim ***** válasza:
93%

Szevasz! :)

Halistennek eddig csak értelmes partnereim voltak, akik soha nem várták volna el, hogy a kedvükért hormonnal tömjem magam.

2023. jan. 2. 12:18
 18/61 anonim ***** válasza:
96%

Szegény pasi gumira van “kényszerítve”. Hát mindjárt elmorzsolok érte pár könnycseppet, de tényleg.😀 Az persze nem baj, ha a nő szedi befelé a szaros hormon tablettákat, ami rosszabb esetben trombózist is okozhat, mit számít. Ne hasonlítsuk már össze a gumit a fogamzásgátlóval basszus! A gumi a világon semmiféle egészségügyi kockázatot nem jelent és nem okoz semmi elváltozást, ellenben a fogamzásgátlónak rengeteg káros mellékhatása létezik. Aki összehasonlítja a kettőt, nos az agyilag valahol nagyon elmaradt.

Ha meg teher gumit húzni, akkor nem kötelező szexelni, én biztosa egy pasi kedvéért se tömném magam ilyen szarokkal. Csak aztán nem kell majd csodálkozni meg hőbörögni se, ha a csaj “véletlen” teherbe esett, miközben te nem akarsz gyereket…

2023. jan. 2. 12:24
 19/61 anonim ***** válasza:
88%
5) hogyne, csessze szét a szervezetét a nő a plusz hormonokkal, különben bunkó, hogy gumira "kényszerít"? Agyalágyult.
2023. jan. 2. 12:34
 20/61 anonim ***** válasza:
95%
Szegény kis feledékeny. Kefélni nem felejt el??
2023. jan. 2. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!