Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy óvszerről gondoskodjak én ha kell, mert ő “amilyen szétszórt könnyen elfelejti”. Nem bunkóság ez? 24/N
Fel kell nőni a "feladathoz". Ennek még csecs a szájába.
Ebben nem lehet rá számítani, akkor mégis mit vársz ilyentől?
Szépen belengetné, hogy "jaj elfelejtettem, de berakhatom 2 percig, nem lesz baj, légyszii..."
Kérdező hallottál e már a megszakításos szexről?
Mert ahhoz nem kell gumi csak kihúzza a pali és ennyi.
"1 hónapja vagyunk együtt. Igazából nálam mindig van óvszer, úgyhogy nem fogom csak ezért letagadni. Pénze tuti van, de azt tudom, hogy óvszer nélkül akarná"
Akkor, ha jól értelmezem nála eddig sose volt? Ha rajta múlott volna, akkor neki mindegy lett volna? Jó kis felelősségteljes felfogás, ez igen! Ha meg azt mondanád egyszer, hogy bocsi nincs, akkor elkezdene tuti alkudozni. Atyaég, de gáz!!
36 Ne nyilatkozz a nevemben, rendben? :)
Nekem tökéletesen megfelel a gumi is, ahogy a férjemnek is. Annyi plusz élvezetet nekem nem ad a gumi nélküli szex, amiért megérné hormonokkal tömnöm magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!