Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt hogy tudtad ez az utolsó ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy tudtad ez az utolsó ?

Figyelt kérdés
Így év utolsó napján volt e olyan kapcsolatod ahol tudtad h valószínű pár nap és szakitotok, de az év végét még együtt töltöttétek..
2022. dec. 31. 16:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Igen
2022. dec. 31. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyanok vannak amikről végig éreztem hogy nem működőképes. Minden nap. Néha voltak remenysugarak ugyan, de azok is csak pillanatokig tartottak csak bennem.
2022. dec. 31. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nah én pont így érzek ma.
2022. dec. 31. 16:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 31. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Igen, pontosan így volt. A szilvesztert még együtt töltöttük, de már fagyos volt ott is a hangulat, aztán januárban szétmentünk végleg.
2022. dec. 31. 17:18
 6/14 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Minden évben elgondolkodom azon,hogy "mi van,ha?"

Bár ez nálam rossz beidegződés. Pl minden születésnapon(mindegy kié) belegondolok abba,h mi van ha a következőt nem éri már meg.

2022. dec. 31. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Advent második vasárnapján már éreztem, hogy valami nem oké (idén.)

December 28.-án bebizonyosodott, hogy nemcsak én vagyok az Életében. Tisztelve, Becsülve és Szeretve.

Végleg szakítani azért nem tudok, mert BARÁTOKRA(!) nagyobb szükségem van, mint bármiféle párkapcsolatra.

Ami egyértelműen azért nem sikerült, mert APÁCÁNAK(!) születtem. Csak időközben elfelejtődtek dolgok...

2022. dec. 31. 17:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszter nem, de évekkel ezelőtt a legcefetebb, legszarabb, leg leg legelbszottabb születésnapját éltem át, még elkészítette a tortát nekem, én pedig már éreztem és tudtam, hogy ennek annyi, életemben nem éreztem olyan elkurtan magam mint akkor, rá két hétre kettéváltak útjaink. Olyan nyomot bszott belém, (szépen nem tudom fogalmazni) hogy azóta nem ünneplem a szülinapom.
2022. dec. 31. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Most pont így érzem magam. :( Kettesben szilveszterezünk, órák óta nem szólunk egymáshoz... próbáltam kérni, hogy üljön ide picit, béküljünk, ne legyen ilyen fagyos az este, arra is csak a száját húzta, hogy ugráltatom... :(
2022. dec. 31. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, most. 2 éve egyutt, de olyanok vagyunk, mint a nyugdijasok.
2022. dec. 31. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!