Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az elvált gyerekes párod tartja a kapcsolatot a volt párja családjával, volt apos, anyós, a volt párja testvérei,annak gyerekei, nem érezted kirekesztettnek magad?
Én ezt főleg akkor érzem ha a gyerekével nosztalgiáznak, vagy a volt családról van szó, (már évek óta elvált a párom mikor megismertem) csak én ezekhez a témákhoz nem tudok hozzászólni
Mit lehet tenni?
Érthető hs zavar, na de egyrészt mikor nosztalgiázzon az ember, ha nem akkor amikor összejön a család? Másrészt az ilyesmi sokszor nem tudatos, hanem beszélgetnek, valami szóbakerül és arra terelődik a téma.
Szüleim is elváltak és ha pl.: megyek apukámhoz előfordul, hogy szóbakerül valami gyerekkori sztori. Nyilván, akkor még bőven együtt voltak a szüleim, az új nő is tudja. Most akkor ha szóbakerül valami ilyesmi, akkor ne beszélgessek apámmal kellemes gyerekkori emlékekről (amibe lehet belecsúszik anyám is) csak mert ott az élettársa? Aki amúgy szintén elvált és van 2 felnőtt gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!