Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyettem a barátaimmal szilveszterezik inkább…Nem vagyok fontos neki?

Figyelt kérdés
Még nem vagyunk együtt hivatalosan, de igazából kb mondhatnánk azt is hogy együtt vagyunk, mert kézenfogva sétálunk, tervezünk, mindennap beszélünk. Viszont találkozni nem tudunk olyan gyakran. Most szilveszterkor együtt lehettünk volna, de ő inkább a barátai társaságát választotta…

2022. dec. 30. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Helyette a barátaiddal szilveszterezel inkább...

Nem fontos neked??

Ugyanazt csináljátok...

2022. dec. 30. 20:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Azért nem ugyanaz, mert az én baráti társaságom ő is ismeri, és ebben az esetben itt helyben lesz a buli. Az ő társaságát meg egyáltalán nem ismerem és vidékre kéne menni
2022. dec. 30. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Hát akkor ez van. Te is ugyanúgy mehettél volna velük, ha együtt maradtok előbb-utóbb úgyis megismered a barátait. Te nem akartál velük bulizni, ő meg nem akart veletek. Szerintem senkinek nincs oka hisztizni vagy megsértődni.

A szilveszter amúgy sem feltétlen egy páros ünnep. Mi volt hogy több év kapcsolat után is külön töltöttük, mert mindenki a saját barátaival akart inkább menni, ugyanúgy mint ti most. Nem feltétlen kell folyton egymás seggében lenni, pláne ha sem te, sem ő nem engedtek a magatok társaságából.

2023. jan. 1. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha tavolabb laknak a baratai, gondolom ritkabban is talalkoznak, logikus, hogy inkabb oda ment.
2023. jan. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!