Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se vagyok elég fontos neki?
Sziasztok!
Egyetemisták vagyunk. A barátom orvosin van és ugyebár most van vizsgaidőszak van. Azt mondja, hogy nem igazán akar most velem lenni mert akkor nem tud koncentrálni a tanulásra, viszont a haverjait simán áthívja magához vagy elmegy velük vizipipázni, meccset nézni stb. Szerintetek is az van, hogy már nem szeret? Kérdeztem tőle miért van ez így, azt mondta, hogy én elvonom a figyelmét, a haverjai nem..
Bevágta a hisztit, és onnan tudom hogy ritkán velem is megesik😅
De azért ennyire nem kéne túlzásba esnie, mert nem körülötte forog a világ.
Pedig a vizsgaidőszak ilyen. Azt mondjuk nem értem, hogy a haverjai hogy férnek bele, de én is bezárkózom vizsgaidőszakban és napi 12-16 órát tanulok. A többiben eszem, alszom, fürdök.
Annyi szerencsém van, hogy a párom is ebben a koliban lakik, tehát az alvás meg az evés közös. Néha egymás mellett tanulunk. De a vizsgaidőszak ilyen. Mindenki máshogy kezelni.
Én is orvosira járok, és ilyenkor én is teljesen kizárom a páromat, aki szeréncsere nagyon tolerálja ezt, pedig tudom milyen nehéz lehet ez.
Én mondjuk mindenkivel megszakítom szinte a a kapcsolatot, de pl van, hogy elmegyek sétálni vagy bevásárolni, hogy kiszabaduljak kicsit. Lehet neki a barátokkal töltött idő adja meg ezt a kis figyelemelterelő, kikapcsoló érzést. Nem biztos, hogy ez ellened szól, és nem is a fontosságon múlik, talán tényleg elvonod a figyelmét, vagy tudja, hogy ha veled tölt időt, azt nem tudja olyan koordináltan keretek közt tartani, mint egy baráti találkozót.
Szerintem bírd ki ezt a néhány hetet valahogy, utána sokkal jobb lesz ismét együtt lenni.
Igen, de a mi esetünkben ez annyi szervezést igényel, hogy "éhes vagyok" és 2 perc múlva eszünk 10 perccel később már újra tanulunk. Mintha együtt élnénk.
Ha ez nem lenne, én sem hívnám át. Pedig hosszútávon tervezek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!