Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se vagyok elég fontos neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyetemisták vagyunk. A barátom orvosin van és ugyebár most van vizsgaidőszak van. Azt mondja, hogy nem igazán akar most velem lenni mert akkor nem tud koncentrálni a tanulásra, viszont a haverjait simán áthívja magához vagy elmegy velük vizipipázni, meccset nézni stb. Szerintetek is az van, hogy már nem szeret? Kérdeztem tőle miért van ez így, azt mondta, hogy én elvonom a figyelmét, a haverjai nem..
Meg igazából mint akit nem is érdekelnék, küldöm neki, hogy sírok és tudja, hogy miért erre írja, hogy akkor ennek örömére tanul.
2022. dec. 18. 10:16
12/24 anonim válasza:
De te miért akarod direkt zavarni a tanulásban? Nyilván szarul esik neki, hogy neked rossz, de ezzel baromira eltereled a figyelmét.
2022. dec. 18. 10:24
13/24 anonim válasza:
Tanulás ide vagy oda, attól még nem kell parasztnak lenni a másikkal. A pároddal főleg nem, mert nem azért keres hogy direkt hátráltasson
2022. dec. 18. 10:28
14/24 anonim válasza:
ha valóban a tanulás miatt lenne akkor a haverok sem férnének bele... jól látod a helyzeted
2022. dec. 18. 10:36
15/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha nekem van 3 estém amikor tudom, hogy nem tanulok, akkor legalább az egyiket a barátommal töltöm, nem a lányokkal. Amúgy nem akarom hátráltatni, mert nekem kb elég lenne ha tanulás után taliznánk, én is tanulok reggeltől estig, szóval nem az van, hogy unatkozom. Mellesleg ha nála voltam akkor is hozzá se szóltam, én tanultam a szobájában, ő a nappaliban. Nem az volt, hogy zaklattam, sőt ő volt az aki állandóan mászkált be hozzám, hogy mizu stb. Nekem pl előző exemnél is tök jól tudtunk együtt tanulni, mert senki se zavarta a másikat, de legalább együtt ettünk stb.
2022. dec. 18. 10:39
16/24 anonim válasza:
Szerintem nem megy mindenkinek az együtt tanulás. Én se tudok úgy, ha nálam van a barátom/ én vagyok nála, mert hiába vagyunk csöndben, valahogy ő mindig érdekesebb lesz a tanulnivalónál.
Viszont úgy látom, nem igazán lehet téged meggyőzni, mert egy dologról már meggyőzted magad, és ehhez ragaszkodsz.
2022. dec. 18. 10:46
17/24 anonim válasza:
" Küldöm neki , hogy sírok" . Ez már betegség.
2022. dec. 18. 10:53
18/24 anonim válasza:
Ebben a felállásban csak hasznos szobadísz vagy számára! Nekem volt orvos párom, vizsgaidőszakban örült, ha lyuk van a seggén, nemhogy haverokat hívott volna át…
Én kitenném!
2022. dec. 18. 11:24
19/24 anonim válasza:
Ennyit jelentessz neki,vagyis semmit kàr erőltetni....
2022. dec. 18. 13:07
20/24 anonim válasza:
Szerintem se vagy fontos sajnos, nem veled kapcsolódik ki, ez baj. Nem szép tőle ez a haverozás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!