Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se vagyok elég fontos neki?
Sziasztok!
Egyetemisták vagyunk. A barátom orvosin van és ugyebár most van vizsgaidőszak van. Azt mondja, hogy nem igazán akar most velem lenni mert akkor nem tud koncentrálni a tanulásra, viszont a haverjait simán áthívja magához vagy elmegy velük vizipipázni, meccset nézni stb. Szerintetek is az van, hogy már nem szeret? Kérdeztem tőle miért van ez így, azt mondta, hogy én elvonom a figyelmét, a haverjai nem..
Orvosis vagyok, hidd el, a legtöbb pár így csinálja. Amikor én még nem voltam orvosis, csak a párom volt az, ugyanezt éreztem mint te. Előtte teljesen oda volt értem, és vizsgaidőszakban mintha elvágták volna, nem keresett annyit, nem várt annyira, alig találkoztunk stb. Nyilván jogosan esik rosszul, én teljesen kétségbeestem, hogy már nem szeret stb. De amint vége lett, újra a régi volt minden. Mióta orvosis vagyok, rájöttem, hogy valóban tud olyan stresszt produkálni az egész, hogy egyszerűen nem tudsz ráhangolódni a szeretteidre, nem bírsz aludni, enni, alig látsz ki a dolgaidból stb. És van, hogy én is inkább csak nagyon közeli barátnőimmel találkozom, mert velük “lazán” vagyok, nem baj, ha figyelmetlen vagyok, és nem zökkentenek ki annyira. Mert rosszul hangzik, de bármi érzelem annyira el tudja terelni a fóluszt a tanulásról. Ja és nekem ilyenkor 0 libidóm van és tényleg nem igazán érzek semmiféle érzelmet a stresszen kívül. Kicsit olyan mintha időszakosan “depressziós” lennél. Nem érdekel semmi, üres vagy, csak telnek a napok stb.
De ez nem mindenkire igaz, viszont ha tényleg vizsgaidőszak óta van, akkor azt javaslom ne ess kétségbe, és amikor vége, beszélj vele erről, hogy hogyan tudnátok ilyenkor úgy megoldani, hogy mindkettőtöknek elviselhető legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!