Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz férjet választottam, de nem tudok elválni?
Figyelt kérdés
Két kicsi gyerekünk van, most vettünk házat, hitellel. Valaki járt már így?
Úgy érzem nem bírnám ki vele hogy leéljem az életet, mert én ennél többre vágyom.
Mostanában egyáltalán nem lehetséges hogy elváljak tőle, pénzem sem lenne eltartani a két gyereket, nincs hova mennem. Talán pár év múlva ha már nagyobbak lesznek.
Az utóbbi 1 évben realizálódott nekem ez, de sajnos kilépni most semmiképp nem tudok belőle.
2022. dec. 30. 06:28
31/31 anonim válasza:
En azt látom h sok apa hagyja a nőnek a házat h a gyerekeinek legyen hol lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!