Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most ismerkednél a jelenlegi pároddal, ugyanúgy összejönnétek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 21:24
12/23 anonim válasza:
Ugyanaz, mint 3-as. :D
10+ évem van benne, meg persze én is sokat fejlődtem mellette. Szóval ez kölcsönös.
Még idő közben is néha terelni kell, amikor valamit soknak érzek, de eddig hajlandó volt változtatni és figyelni az ilyenre. Ezért is vagyunk még együtt.
13/23 anonim válasza:
Felallnek az asztaltol es fizetes nelkul tavoznek :D
14/23 anonim válasza:
Igen. Pedig rengetegszer éreztem már úgy, meg mondtam is neki, ha ezt előre tudom, akkor nagy ívben elkerülöm. De mégis, igen.
Pedig tudom, még csak most jön a neheze...
15/23 anonim válasza:
Igen. Igaz, meg csak két éve leszünk együtt, de ő minden, amire vágytam a tarsamban. Egy személyben a legjobb barátom, a párom, a testvérem.
16/23 anonim válasza:
Nem. Elég nagy kompromisszumot kötöttem anno, hogy legyen párom. Most azt mondom, inkább lennék egyedül.
19/23 anonim válasza:
Igen, egyértelműen. Bár még csak másfél éve ismerem.
20/23 anonim válasza:
Igen, mert szerelmes vagyok belé. Viszont akkor csak úgy kezdtem volna vele bármit is, ha az előző kapcsolatát lezárta. Amikor ismerkedtünk még fél lábbal benne volt egy nem működőben. Sok fájdalomtól, bonyodalomtól megkímélt volna az elején. De egyébként igen, nem bántam meg. Sosem szerettem senkit se ennyire, mint őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!