Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most ismerkednél a jelenlegi pároddal, ugyanúgy összejönnétek?
Kezdetben nagyon nem olyan volt ami elfogadható.
Rengeteget változott már mellettem.
Ha újra kéne kezdeni előlről, lehet átgondolnám hogy még egyszer én ezeken végig menjek e.
Ha most kene ismerkednem, senkivel nem jonnek ossze, legszivesebben egyedul elnek nyugalomban egy darab aranyhallal maximum (vagy meg azzal se, mert elfelejtenem etetni), anelkul, hogy barki megszolna barmi miatt.
Ez nem a parom hibaja, nem vele van a bajom, nem o idegesit, nyilvan akkor szakitanek😁
Igen. Most (majdnem hét év és két gyerek után) is akkora lelkesedéssel nézek rá, mint... mint mondjuk egy hatalmas szelet sütire. :D
Kinek mi, a lényeg, hogy kocsányon lógnak a szemeim, és úgy érzem, amim van, az a lottó ötösnél is jobb.
Igen :) Akármi negatívum is van a kapcsolatunkban- ami amúgy nem sok van, sőt, most így hirtelen nem is igazán tudok egy példát sem felhozni-, még így is azt érzem, hogy ő a másik felem, az Igazim, akivel minden bizonytalanság vagy másodgondolat nélkül tudom elképzelni az életem hátralevő részét.
9 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, szóval nem egy naiv kis kezdő tinirománcról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!