Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretnék kilépni a jelenlegi kapcsolatomból, de olyan sok éve tart már a lelki terror, hogy teljesen meg vagyok bénulva?
Figyelt kérdés
Sőt a karrieremet is sikerült elértéktelenítenie, több évbe telne, mire összeszedem magam, anyagilag is kiszolgáltatott helyzetbe hozott, kb. nem lenne semmim. De ha belegondolok, hogy még vagy 40-50 év vele...Sokszor arra gondolok, hogy jobb lenne inkább meghalni. Több éve vagyunk együtt, és fokozatosan terrorizált le, süllyesztett le egy gyereki szintre. Ha most bejelenteném, hogy elmegyek, kb. bolondnak nézne, hogy itt akarom hagyni a csúcsférfit, aki után minden nő vágyakozik...de én mégis úgy érzem, hogy megőrülök.2022. okt. 10. 11:09
1/18 anonim válasza:
Nincs családod (szülők, testvérek) vagy barátaid akik segíthetnének amíg talpra állsz? Nem tudsz a szüleidhez költözni?
2/18 anonim válasza:
Ha ennyire szenvedsz, hogy már a lelki egészséged is kockáztatod, akkor a kilépésen kívül más megoldás nem nagyon van.
Hány éves vagy, hogy úgy érzed nem tudnád újrakezdeni?
3/18 anonim válasza:
Úgy, hogy ilyen nincs. Azért vagy "megbénulva", mert úgy gondolod, hogy meg vagy bénulva. Bejelented, hogy elmész, és kiséltálsz az ajtón. A te saját döntéseihez nem kell az ő véleménye. Kicsit abszurd, hogy amikor szabadulni akarsz valakitől, te azón rugózol, hogy vajon mit gondol majd rólad?
4/18 A kérdező kommentje:
40 vagyok, és nincs családi hátterem, se barátaim.
2022. okt. 10. 11:15
5/18 anonim válasza:
És kit érdekel, hogy minek nézne? Pont leszarnám. Az én életemről, jövőmről van szó.
6/18 anonim válasza:
És ez hogy sikerült mégis, mit csináltál eddig? (Én is 40-esként váltam két gyerekkel, de nem jött el a világvége.)
7/18 anonim válasza:
Állj neki a több évnek, hogy talpra állj, és ki tudj lépni. Ha volt karriered, akkor van tapasztalatod, keress másik állást. Ha van fizetése akkor el tudsz jönni.
Gyerek van?
Lelkileg is össze tudod szedni magad, én pszichodrámára jártam, ahol ismét rájöttem h előtte mennyire talpraesett voltam és ismét rátaláltam magamra. Kérj segitséget és akard a változást. Ha jövő ilyenkor tudsz eljönni az jobbmint 40 évig még szenvedni. Fuss, sportol, az is ad önerőt.
8/18 A kérdező kommentje:
Két gyerek van.
2022. okt. 10. 13:19
9/18 anonim válasza:
És ezt ugye hagyni kellett sok évig. Erre nem lehet mit írni.
10/18 anonim válasza:
Olyannal ne törődj aki nem ismeri egy kapcsolat dinamikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!