Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van párod, minden családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párod, minden családi eseményre mennie kell veled?

Figyelt kérdés

Én amúgy szívesen vinném mindenhova a páromat, mármint amikor van valami esemény, szülinap, karácsony, esküvő. Azért nem minden családi látogatásra kell szerintem, bár havi egyszer jó, ha jön. Én szívesen megyek vele mindenhova, de ő kevésbé szociális, illetve még nem fejezte be az egyetemet, mellette csak diákmunkát végez nem sok fizuval, mi meg van, hogy étterembe megyünk szülinapokon, ahol mindenki magának fizeti a kajáját (olyan 10-15 ezer Ft ra jön ki). Jön velem a legtöbbször (az étterembe csak ha az én szülinapom van), de tudom, hogy nincs sokszor kedve, meg ott nem mindig tudja elengedni magát. Szüleimmel meg tesómmal igen, mert velük már többször találkozott, de távolabbi rokonaimmal nem is nagyon beszél, csak ha őt kérdezik.

Nálatok hogy van? Mindig viszitek mindenhova a párotokat?

2022. dec. 29. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Dehogyis...

Eleve: neki is van családja, meg nekem is. (Mármint a szülőcsaládra gondolok. Neki is van anyja, apja, nagyszülei, meg nekem is. Bár sajnos a nagyszüleim már nem élnek.) Vannak olyan alkalmak, amikor ott vagyunk egymás szüleinél, de ez nem kényszer, hanem önkéntes döntés. Mondjuk idén nálunk karácsonyozott, és bár most dolgozik, de a szilvesztert is nálunk töltjük. Amikor meg a kishúgának volt a szülinapja - aki kb úgy tekint rám, mint egy nagybácsira - akkor meg náluk voltam. De nem az van, hogy most akkor mániákusan, minden egyes kis eseményen ott kell mindenkinek lenni.

2022. dec. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!