Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod, minden családi eseményre mennie kell veled?
Én amúgy szívesen vinném mindenhova a páromat, mármint amikor van valami esemény, szülinap, karácsony, esküvő. Azért nem minden családi látogatásra kell szerintem, bár havi egyszer jó, ha jön. Én szívesen megyek vele mindenhova, de ő kevésbé szociális, illetve még nem fejezte be az egyetemet, mellette csak diákmunkát végez nem sok fizuval, mi meg van, hogy étterembe megyünk szülinapokon, ahol mindenki magának fizeti a kajáját (olyan 10-15 ezer Ft ra jön ki). Jön velem a legtöbbször (az étterembe csak ha az én szülinapom van), de tudom, hogy nincs sokszor kedve, meg ott nem mindig tudja elengedni magát. Szüleimmel meg tesómmal igen, mert velük már többször találkozott, de távolabbi rokonaimmal nem is nagyon beszél, csak ha őt kérdezik.
Nálatok hogy van? Mindig viszitek mindenhova a párotokat?

En se megyek csaladi esemenyekre. Szulinapi zsurt egyik felnott koru rokonom sem szervez, amire el kene menni. Anyukammal talalkozom ilyenkor, de altalban vele is csak beulunk valahova kavezni, vagy muzeumozunk egyet, vagy amihez kedve van.
Hanyan vagytok, hogy havi szinten van valami esemeny???

Mindegyiken szívesen látjuk, de nem kötelező egyik sem. Mi mindketten egyetemisták vagyunk még. Egyébként jó a viszonya a családommal, bár a távolabbi rokonokkal még nem találkozott. Nemsokára esedékes lenne, de lehet, hogy ütközik egy vizsgával.
Még nincs egy éve, hogy együtt vagyunk. (20-22 éves korosztály)

Elso vagyok. Mi is szeretjuk a szulinapjainkat, de esemeny nincs, altalaban mindenki a parjaval vagy a barataival unnepli, nem a csaladdal. Mi altalaban a baratainkkal szervezunk ilyenkor egy kisebb hazibulit, anyukamek el szoktak utazni kulfoldre a ferjevel.
Nalunk nincsen baba a csaladban, de ha lenne sem lenne belole esemeny, legalabbis nekem nagyon sok lenne kethetente rohangalni, pedig szeretem a szuleim es a tesomat is, de orulunk, ha van egy nyugis hetvegenk itthon az egesz hetes rohangalas utan es tudunk esetleg a parommal csinalni valamit. En nem birok el ennyi programot.
Parom is kijon a csaladommal es en is birom az ovet, de muszajbol meg illembol nem maszkalunk sehova. Most is ugy volt, hogy penteken atmegyunk az anyukajahoz, mire o kitalalta hetfo este, hogy kedd reggel megy inkabb at, 9 korul indul, megbeszeltuk, hogy akkor en nem valoszinu, hogy megyek, mert nem akartam reggel 7-kor kelni😂 Elment egyedul, ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!