Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire idegesítene ha egy nő folyton lájkolná a párod tevékenységeit a facebook-on?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 23:34
1/13 anonim válasza:
Engem nagyon dühitene.
Felmerülne bennem a gondolat,hogy vajon miért teszi?
Ha mindenkivel ezt csinálja semmi gond,de ha csak a pároddal,akkor elég gyanus,hogy akar valamit.
2/13 anonim válasza:
Gyerekesnek tűnne de azért biztonság kedvéjért utána néznék és kérdeznék a csajnak.
3/13 anonim válasza:
Elmúltam 3 (három) éves ezért nem foglalkoztatna egy ilyen semmiség.
4/13 anonim válasza:
Kerülöm az arckönyvet, úgyhogy nem fenyeget olyan veszély, hogy ettől féljek.
5/13 anonim válasza:
Gondolom ti még nem abba a kategóriába tartoztok, hogy "NŐ".
6/13 anonim válasza:
Húú,és akkor mi van?NEm a farkát "lájkolja" basszussss...
7/13 A kérdező kommentje:
A facebook inkább a felnőtt embereké. Az iwiw pedig inkább a gyerekeké. Most már akkor ezt is tudod... :D
2010. okt. 2. 02:52
8/13 anonim válasza:
Milyen kifejezés vagy szó,hogy lájkolná?
Ilyen megnevezést nem találtam a magyar értelmező kéziszótárban!
Mit jelent ez a szó?
9/13 anonim válasza:
Hallod én kiütném :D V írj a csajra, h mit akar a párodtól?
10/13 anonim válasza:
Nincs facebookom és nincs nőm sem -> szóval nem érdekel
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!