Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe a kategóriába sok megkese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a kategóriába sok megkeseredett ember ír, vagy már tényleg főleg olyan emberek vannak, akik nem szeretnek a párjukkal lenni, őt boldoggá tenni?

Figyelt kérdés

Ha valaki leírja, hogy ő és a párja sokat vannak együtt, akkor biztosan lesz olyan, aki elkezdi, hogy pióca, miért nem hagyod élni a másikat, kapcsolat függő, nem tudsz létezni a másik nélkül... Nem tudom, nekem alap, hogyha szerelmes vagyok, akkor AMELLETT, hogy csinálok mást is, munka, hobbi, barátok, szánok időt a páromra is és igenis hiányzik, ha napokig nincs velem, vagy nem beszélünk. Ez a másik, beszélgetni sem oké online, mert "van életem" "nem Facebookon élem az életem", tehát ez azt jelenti, hogy nem írhatsz napközben egy szót sem a szerelmednek, ha meg esetleg valaki elvárja, hogy napközben néha pár óránként válaszoljon, meg este mondjuk többet, az egy szar ember aki nem hagyja élni a másikat. Vagy mondjuk az esküvő. Ha egy férfi nem kéri meg a nőt, akkor a nő a rossz, mert miért várja el. Ha úgy kéri meg, hogy pl nincs egy 30 ezer ft os gyűrű se, meg semmi rákészülés, akkor ez a normális, mi az, hogy neki elvárásai vannak. A házasság ördögtől való, de ha mégis van, akkor két tanúval az igazi, csak azok szeretik egymást, akik nem tartottak lagzit, mert törvényszerű, hogy akiknek nagy lagzijuk van, egy éven belül elválnak, mert nekik csak a külsőségek számítanak.

Mi van a gyakori népével?!

2022. dec. 28. 07:48
1 2 3 4 5
 41/43 Mathus ***** válasza:
41%

#40: az apácák nt hogy jönnek ide :D egyrészt sok közöttük a renden belül a laikus (ők szexelhetnek, gyakran családosak), másrészt sokan középkorúként teszik le az esküt, harmadrészt sok a kilépő is. (a középkorban apácának állni azért volt jó biznisz, mert karrierlehetőség volt a nők számára, nem azért mert több volt az aszexuális orientációval elő ember).

az aszexszualitást ma már szexuális orientációként definiálják, nincs köze az apácasághoz, annál több köze van az idegrendszer felépítéséhez, így lesz igaz az a mondat, hogy agyban dől el.

szerencsére ma már az őszinte öndefinícióhoz megvan a megfelelő háttértudás, és az őszinte, támogató szakmai és társadalmi közeg, így aki (a)romantikus aszexuálisként definiálja magát, annak nem KELL párkapcsolatba belekényszerülnie, hanem élhet egyedül, és igénye szerint apácának is állhat (bár ez utóbbiról továbbra sem tudom, hogy keveredett ide).

2022. dec. 28. 18:49
 42/43 anonim ***** válasza:
72%

"másrészt a harmonikus hosszútávú párkapcsolat alapja a rendszeres szex. ez biztosítja azt, hogy a partnerek kötődjenek egymáshoz, ettől lesznek őszinték egymáshoz, elkötelezettek és hűségesek. a jó szextől"

Ez mekkora ostobaság.

2022. dec. 29. 09:27
 43/43 anonim ***** válasza:
28%

"Nekem csak azokkal van bajom, akik nem értik, hogy másnak nem feltétlenül ugyanaz a véleményük és emiatt bántják a másikat. Úgyhogy nem, én nem ugyanazt csinálom."

Majd a következő 40 sorban szépen kifejted, hogy aki nem ért veled pontosan egyet az egy idióta és bántasz mindenkit aki szerinted hülye. Annyira vicces amikor valaki nem veszi észre a saját szemében a gerendát :DDD

2022. dec. 29. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!