Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a kategóriába sok megkeseredett ember ír, vagy már tényleg főleg olyan emberek vannak, akik nem szeretnek a párjukkal lenni, őt boldoggá tenni?
Ha valaki leírja, hogy ő és a párja sokat vannak együtt, akkor biztosan lesz olyan, aki elkezdi, hogy pióca, miért nem hagyod élni a másikat, kapcsolat függő, nem tudsz létezni a másik nélkül... Nem tudom, nekem alap, hogyha szerelmes vagyok, akkor AMELLETT, hogy csinálok mást is, munka, hobbi, barátok, szánok időt a páromra is és igenis hiányzik, ha napokig nincs velem, vagy nem beszélünk. Ez a másik, beszélgetni sem oké online, mert "van életem" "nem Facebookon élem az életem", tehát ez azt jelenti, hogy nem írhatsz napközben egy szót sem a szerelmednek, ha meg esetleg valaki elvárja, hogy napközben néha pár óránként válaszoljon, meg este mondjuk többet, az egy szar ember aki nem hagyja élni a másikat. Vagy mondjuk az esküvő. Ha egy férfi nem kéri meg a nőt, akkor a nő a rossz, mert miért várja el. Ha úgy kéri meg, hogy pl nincs egy 30 ezer ft os gyűrű se, meg semmi rákészülés, akkor ez a normális, mi az, hogy neki elvárásai vannak. A házasság ördögtől való, de ha mégis van, akkor két tanúval az igazi, csak azok szeretik egymást, akik nem tartottak lagzit, mert törvényszerű, hogy akiknek nagy lagzijuk van, egy éven belül elválnak, mert nekik csak a külsőségek számítanak.
Mi van a gyakori népével?!
Persze, olyan jó kapcsolatokról születnek itt kérdések, hogy sárgulok az irigységtől!
Üdv,
Csámpás Rozi
32
De igen, van. Én csak jószándékkal válaszolok olyan kérdésekre, amelyek tényleg valami konkrét párkapcsolati problémáról, szituációról szólnak, szóval nem vitaindító incel lázálmok.
Ha azt írom be valami kérdésre, hogy "szakíts még ma", azt is jószándékkal teszem.
#38: egyrészt mihez képest manapság.
másrészt a harmonikus hosszútávú párkapcsolat alapja a rendszeres szex. ez biztosítja azt, hogy a partnerek kötődjenek egymáshoz, ettől lesznek őszinték egymáshoz, elkötelezettek és hűségesek. a jó szextől.
az egy egészséges személyiségről árulkodik, hogy valakit érdekel a szex, szeret örömet okozni, figyel a saját testére és másiké is érdekli. alapvetően egészségesebb az, aki nem punnyad.
#39:
"párkapcsolat alapja a rendszeres szex. ez biztosítja azt, hogy a partnerek kötődjenek egymáshoz, ettől lesznek őszinték egymáshoz, elkötelezettek és hűségesek. a jó szextől."
Annyiban vitatkoznék veled, hogy léteznek aszexuális emberek is, és nekik nincs szükségük szexre ahhoz hogy őszinték legyenek egymáshoz! Szex nélkül is tudnak hűségesek lenni. Az hogy valaki hűséges vagy sem, őszinte vagy sem a párjához, az döntés kérdése.
Egy apáca sem szexel, mégis tud őszinte lenni, és hűséges Istenhez. Mert ő így döntött. Agyban dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!