Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe a kategóriába sok megkese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a kategóriába sok megkeseredett ember ír, vagy már tényleg főleg olyan emberek vannak, akik nem szeretnek a párjukkal lenni, őt boldoggá tenni?

Figyelt kérdés

Ha valaki leírja, hogy ő és a párja sokat vannak együtt, akkor biztosan lesz olyan, aki elkezdi, hogy pióca, miért nem hagyod élni a másikat, kapcsolat függő, nem tudsz létezni a másik nélkül... Nem tudom, nekem alap, hogyha szerelmes vagyok, akkor AMELLETT, hogy csinálok mást is, munka, hobbi, barátok, szánok időt a páromra is és igenis hiányzik, ha napokig nincs velem, vagy nem beszélünk. Ez a másik, beszélgetni sem oké online, mert "van életem" "nem Facebookon élem az életem", tehát ez azt jelenti, hogy nem írhatsz napközben egy szót sem a szerelmednek, ha meg esetleg valaki elvárja, hogy napközben néha pár óránként válaszoljon, meg este mondjuk többet, az egy szar ember aki nem hagyja élni a másikat. Vagy mondjuk az esküvő. Ha egy férfi nem kéri meg a nőt, akkor a nő a rossz, mert miért várja el. Ha úgy kéri meg, hogy pl nincs egy 30 ezer ft os gyűrű se, meg semmi rákészülés, akkor ez a normális, mi az, hogy neki elvárásai vannak. A házasság ördögtől való, de ha mégis van, akkor két tanúval az igazi, csak azok szeretik egymást, akik nem tartottak lagzit, mert törvényszerű, hogy akiknek nagy lagzijuk van, egy éven belül elválnak, mert nekik csak a külsőségek számítanak.

Mi van a gyakori népével?!

2022. dec. 28. 07:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
49%

#8:

Akkor jó szórakozást egy lusta, kiszolgálására Valo alakkal.

2022. dec. 28. 10:03
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha ver meg kurvának hív, nincs semmi csavargatás.
2022. dec. 28. 10:05
 23/43 anonim ***** válasza:
31%
Oké, leírtad NEKED mi az alap. És? Másnak pedig más az alap, más másképp gondolkodik, másképp érez, másképp. Pontosan ugyanazt csinálod a kérdésedben, amit azok akiket szidsz, ugyanúgy lenézed és semmibe veszed azokat, akik másképp működnek, mint te. Nem érzed kicsit erősnek ezt a kétszínűséget?
2022. dec. 28. 10:08
 24/43 anonim ***** válasza:
24%

Idepohosodott, megkeseredett, irigy 40-es csámpásrozikkal van tele itt, meg szűzkisfiúkkal, akiknek ellenség minden, amiért "nemjutnő"

Főleg a "nők" találják meg itt az önigazolást a szerencsétlen életükhöz, mert a fajtársaik is itt tosszák az életük nagy részét, felpontozva a baromságokat.

Ez a dgöljön meg a szomszéd tehene is effekt.

Ritka nagy kígyónak kell lenni ahhoz, hogy valakik a sikertelenség jegyében itt tosszák szét direkt mások életét a "tanácsaikkal"

2022. dec. 28. 10:12
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi 24-es,de az itt olvasható "párkapcsolatok" többségére egyszerűen nem lehet irigynek lenni. És ehhez nem kell megkeseredett 40-es csámpásrozinak,ill.szűzkisfiúnak sem lenni. Amiket itt olvasok elég sűrűn, na meg a környezetemben is làtok,attól az egyedüllétet milliószor előnyösebbnek tartom.
2022. dec. 28. 10:21
 26/43 A kérdező kommentje:

Nekem csak azokkal van bajom, akik nem értik, hogy másnak nem feltétlenül ugyanaz a véleményük és emiatt bántják a másikat. Úgyhogy nem, én nem ugyanazt csinálom.

Azzal nincs baj, ha egy párnak nincs igénye napközbeni csevegésre. Nekem pl van valamennyi, persze nem a fontos dolgokról beszélek olyankor, csak nekünk a párommal bevált ez és mindketten így akarjuk, hogy ha dolgozunk is írunk egymásnak. Azért emeltem ki ezt, mert nekem volt egy 2 hónapos kapcsolatom, nyári szünet volt (egyetemista srác), nem volt úgymond dolga, és így sem írt semmit, ha én nem kerestem, ha én írtam, fél nap múlva jött válasz. Aztán kiderült, hogy amúgy mindenkinek sokat ír, de én nem voltam érdekes. Amilyen kérdést itt láttam erről, nem pióca volt az illető, csak rosszul esett neki, hogy a párja nem érdeklődik. Nem éltek együtt, az is más, ha este mindenképp találkoznak, meg más, ha csak heti kétszer. Szerintem aki normális, az elfogadja, hogy a párja munkája olyan, hogy nem tud írni bármikor, a probléma azzal van, ha ő várja az üzenetet, de a párja eltűnik teljesen, holott lenne ideje pl este, válaszolni egy fiatalnak, aki hozzá van szokva a telefonhoz, pár másodperc. De az is igaz, hogy vannak olyan emberek, akik ha nem kapnak egy órán belül választ, akkor már fenyegetik, hogy jó akkor szakítok ha nem érdekellek. Ezt én sem tolerálnám.

Most is jött komment itt arra, hogy egy nő barátja kevés házimunkát csinál, hogy jó akkor legyél vele és szolgáld ki. Na épp ezaz, hogy a kevés házimunka nem egyenlő a semmivel. Általában aki semmit nem csinál férfiként, ott ez az egyesség, hogy a nő többet csinál, de azt meg a férfi csinálja, amihez férfi erő kell, vagy esetleg jobban keres. Ez sem fekete fehér. Itt is csak az lett meghallva, hogy a férfi lusta és semmit nem csinál, nem az, hogy mondjuk a 20%-át megcsinálja, meg amúgy jó a kapcsolat, de ez probléma. Nem lett persze rendesen kifejtve sem.

Az is oké, ha két tanús esküvőt akar valaki és az is oké, ha 100 fős lagzit, meg ami a kettő között van. De ma vagy tegnap volt egy esküvős kérdés, ami alatt többen írták, hogy akik nagy esküvőt tartanak, azok úgyis elválnak, nem normális igény ez. Meg lassan már szarul kell éreznie magát egy nőnek, ha nem terhesen kérték meg, vagy ha elvárna valami romantikus körítést ahelyett, hogy egyik reggel megkérdezi a férfi, hogy hozzám jössz. De az is oké, ha valaki nem ilyen típus és inkább meg akarja beszélni, hogy menjünk írjunk alá egy papírt, mert nem szeretik a felhajtást, vagy egyáltalán nem akarnak házasodni. De nem szeretem, ha egy lagzira vágyó nőt így osztanak. Mindenkinek olyan esküvője legyen, amilyet akar. Mindkét fél. Vagy kompromisszum szükséges.

Meg tényleg azt veszem észre, hogy az énidő itt kicsit túl van hypeolva. Valamennyire mindenkinek szüksége van, lehet csak napi egy órára, vagy egy egész napra hetente, vagy bármi. De nem csak a két véglet van, hogy egész nap mindennap a pároddal vagy, meg hogy leszarjátok egymást. Átmenet is van. Itt is az a lényeg, hogy ez egyezzen. De az sem baj, ha valakinek nem való az együttélés és heti 2 talit szeretne, meg az sem baj, ha együtt élnek, home officeban egy szobában dolgoznak és mindenhova viszik egymást. De szerintem több olyan pár van, akik a kettő között vannak.

2022. dec. 28. 10:28
 27/43 A kérdező kommentje:
Ja és az persze oké, ha egy bántalmazó kapcsolatot ír le valaki és szakítást javasolnak. De egy olyan kérdésre, hogy a barátom keveset mosogat, arra szerintem nem ez a megoldás.
2022. dec. 28. 10:29
 28/43 anonim ***** válasza:
65%

" hogy a nő többet csinál, de azt meg a férfi csinálja, amihez férfi erő kell, vagy esetleg jobban keres. "

Leginkább a kanapén fetrengés megy helyette, és mert ha netán jobban is keres, akkor sem lesz a másik fél házicsicska.

2022. dec. 28. 11:15
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
#28 pedig annak vagytok valók
2022. dec. 28. 11:24
 30/43 A kérdező kommentje:
Én is a megosztás híve vagyok és biztos szólnék is a páromnak, ha azt látnám, hogy ő nem veszi ki a részét, de nem szakítanék az első ilyennél
2022. dec. 28. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!