Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyünk szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyünk szerintetek, vagy csak hiú ábránd?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mi a helyzet? Van egy srác,gyakorlatomat a kórházban töltöm,ő az egyik ápoló..tavaly végzett ugyanabban a suliban,ahova most járok,nem ismertük egymást a suliból.Most jól megvoltunk,állandó mosoly,becézgetett (angyalkám,nyuszifül,móskuskám stb).. az a baj,hogy pénteken voltunk együtt utoljára,mert átrakták éjszakába. Állandó szemezgetések mentek,mosolygások,megállás nélkül,már-már zavart.Olyan dolgokat mesélt el magáról,amit hónapok utáni ismeretség után mondtam volna max el,de ő elmondta nekem.Átölelt,azt mondta,hogy szeret stb és mindig megkérdezte,hogy szeretem-e..Ez eddig mind szép és jó,ebből arra következtetnék,hogy mire várok,de egy kis bökkenő van..van barátnője,de ezt a kórházban nem igazán mutatta ki a cselekedeteivel,sőt sose hozta fel,csak egy másik ápolónő.Nem akartam beleszeretni épp ezért,de végül sajnos sikerült.Hétfőn reggel végez,én váltom őt,szerintetek mi legyen?beszéljem meg vele?vagy hagyjam? vagy... ? Sose voltam ennyire döntésképtelen,de nem akarom,hogy miattam legyenek külön a csajjal,de beleszerettem..

Ha igen,hogy tudnék kezdeményezni,de úgy,hogy ha mégse,ne kerüljek úgymond a padlóra és a büszkeségem megmaradjon,ha ő nem közeledne?

18/L

2010. okt. 1. 22:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hmm,vicces volt ezt elolvasni ismét. :) Utána húzodtak a dolgok,de végül márciusban mondta hogy aludjak nála..átmentem lefeküdtünk aludni és megtörtént az első csók. :) Azóta együtt vagyunk, vagyis 4 hónapja..minden szép és jó, vannak viták, de hol nem?! :) És menyasszony lettem! :D
2011. júl. 17. 09:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Szia Angeli vagyok,hát tényleg,milyen régen irogáltunk,az nagyon jó,Gratulálok,szerencsét hozott akkor a sok sikert kivánságom,nagyon örülök ennek,nekem is összejöhetne,na nem baj majd egyszer:)
2011. aug. 11. 21:56
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy valaha is olvasod, de így utólag is írok..fél év után szétmentünk, ráadásul össze joött pár nappal később egy volt osztálytársammal,aki ott maradt dolgozni..1hónap se telt el és jött vissza...kibékültünk, megbocsátottam..Rá bő egy évre ismét szétmentünk..a forgatókönyv ugyanaz,újjabb csaj, végül ismét kibékültünk,de csak egy honapra, mert addig vágtam hozzá a dolgokat, hogy megunta..végül ismét nem tudtunk egymás nélkül élni, azóta pedig minden rendben..talán megtanultuk milyen egymás nélkül..viharosak vagyunk, de boldogak.

Remélem Te is megtaláltad a boldogságot, akkor is, ha már nem olvasod sose ezt az üzenetet..köszönöm az akkori érdeklődésedet,igazán jól esett akkor is és most vissza olvasva is! :)

2014. jan. 4. 23:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia.Én vagyok az,Angeli :)

De mégis olvasom,és nekem is nagyon fura volt most ezt visszaolvasni,majdnem 4 éve volt :)Am meg lehet ezt meg te nem fogod olvasni :P

Akkor édekes egy srác lehet,hogyha ilyen könnyen jönnek a csajok nála,de lehet már tényleg neki is benőtt a feje lágya,és tudja értekelni az iggazi kincset :) Mindenesetre továbbra is remélem még jól kijösztök a továbbiakban is.De hullámvölgyek mindig vannak :)

Az én boldogságommal kapcsolatban: volt egy srác,akivel megvolt a szikra,össze is jöttünk,maj egy hónap után nem működtek a dolgok,és ő szakított...de még várom a hercegem :)

Amúgy hány évesek vagyok? :)

2014. jan. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!