Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak ki fog használni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ki fog használni vagy van még esélyünk?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottam a barátommal, utána ő is velem. Az indok, nem illünk össze és hogy stresszes a kapcsolatunk. Tegnap taliztunk, mert el akartam hozni a cuccaimat tőle. Mikor elment megbeszéltünk vagyis inkább ő bólogatott, hogy most nem vagyunk kapcsolatban, de együtt töltünk egy kis időt, jól érezzük magunkat és lazák leszünk. Adunk egymásnak időt és ha működik szeptemberben folytatjuk. Én 3 hétre elutazom nyaralni aug 20 tól szept 12 ig, addig szinte csak telon fogunk beszélni.

De ő mondta, hogy nem biztos, h kibékülönk, mert most nem akar kapcsolatot, de nem tudja mi lesz szeptemberben.

Jó ötlet, akkor ha ma moziba megyünk, holnap meg együtt főzünk?? Belemenjek vagy kiméljem meg magam??

L21

2010. aug. 7. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kíméld meg magad.

Ez a srác nem tudja, mit akar...csak fájdalmat okozna neked, ha esetleg mégis összemelegednének, aztán meg kihátrálna.

2010. aug. 7. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Puding próbája az evés...

NEm tudom mennyi ideje vagytok együtt?

Szerintem menj el vele, legyél vele és éreztesd vele hogy te is lazábban gondolod, ne légy görcsös, mert lehet ez ment az agyára.

Lehet ez volt a sok stressz oka is?

Szerintem adj neki egy kis időt, teret hogy hadd gondolkozzon el mit akar valójában és kit akar! Távolodj el tőle kicsit hogy érezze a hiányodat, erre pont kapóra jön a három hetes nyaralásod!

Ha tényleg szeret akkor ez majd eldönti hogy együtt maradtok-e, ha nem akkor meg max jól éreztétek magatokat, és be kell látni hogy egyik jobbra, másik balra!

Szenvedni ígyis-úgyis fogsz ha szakítotok, de igazából ezt neked kell érezned. Ha te úgy látod jobbnak hogy kíméletesebb ha most hagyod a francba, tedd azt. Te ismered a barátodat, te fogod látni mire hogy reagál.

2010. aug. 7. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

16 hónapig voltunk együtt...

Tegnap jól elvoltunk, nevettünk, moziban voltunk. Az estét nálam fejeztük be, zenét hallgattunk majd boroztunk. KIcsit magához húzott, simogatott. Fél 11 felé haza is ment. MA jön délbe, mert együtt főzünk.

Nagyon rossz, hogy nem fogja a kezem, vagy nem csókol meg...egyszerűen elviselhetetlen...

2010. aug. 8. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor mégis miért kínzod magad, ha ennyire fáj?
2010. aug. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!